Sursa e aia cu multe fire si alimenteaza tot din computer in afara de sistemul bios care se alimenteaza si de la bateria de pe placa de baza cand pc-ul e stins.
Trebuie sa ai in general de la 450W in sus.Trebuie sa fie o sursa, buna cunoscuta, sa aiba putere reala si protectii bune impotriva socurilor electrice.
Cat despre cati Wati trebuie sa aiba, nu depinde de ce as zice eu.Depinde de cati are computerul tau nevoie.Sa aiba de la minim in sus.Nu are nimic daca are mai multi Wati decat iti trebuie, pentru. piesele tot cat vor ele isi iau, deci nu afecteaza si nu consuma energie electrica in plus. Eventual foarte putin in plus din cauza condensatorilor mai putrnici.Doar ca e mai scumpa.
Sper ca te-am lamurit. Fundiță?
Pune pe cineva sa te ajute... nu iti propun sa umblii la ce stii pana acum...
1.Sursa e cutia aia din care ies multe fire si pe care nu trebuie sa o desfaci (mai ales in tensiune).
2.Depinde de la calculator la calculator de exemplu daca ai un pentium D care mananca si se incalzeste ca un fierbator ar trebui sa ai 450W-500W
La Pentium 4 am vazut surse de 400-450W
La dual core si core2duo de 400W...
Depinde si de placa video (si aste poate sa haleasca mai rau ca procesorul daca e de gaming), de cate hdduri ai, unitati optice.
Nustiucinece întreabă: