| xloverush a întrebat:

Ce e mai bun? Samsung galaxy s2 sau iphone 4s sau HTC sensation sau Samsung galaxy note sau LG optimus 3d sau Motorola motoluxe sau sonny ericsson xperia x10? am nevoie de raspunsuri! funda!:*

Răspuns Câştigător
| NorbertIsMyName a răspuns:

Compania coreeană Samsung foloseşte o reţetă de succes pentru a doua versiune Galaxy S: ia un ecran Super AMOLED excelent, pune o super baterie, dual-core CPU şi îl îmbracă într-o carcasă de plastic, foarte uşoară, pe care o desenează foarte aproape de cea din iPhone 4, iar în aparat pune Android 2.3.3. Succes garantat? Sau...
În ultimele trei săptămâni, am avut spre testare un model de Samsung Galaxy S II, din prima serie, cu procesor dual-core la 1 GHz. Benchmark-urile, scrierea review-ului şi punerea în pagină au durat mult mai mult decât m-am aşteptat şi, din acest motiv, abia acum am reușit să public materialul.
Samsung Galaxy S II face parte din categoria smartphone-urilor uşoare, rapide şi a căror baterie ţine suficient de mult dacă luăm în considerare un ecran de 4, 3 inci şi un procesor dual-core. Pe fondul acesta, analiza lui în detaliu pare o treabă simplă la suprafaţă şi abia după ce ajungi să te obişnuieşti cu el (lăsând la o parte aşteptările/automatismele preluate de la alte aparate) ajungi să îl vezi în adevărata lumină: cu plusuri şi minusuri, cu elemente minunate şi deficienţe ce nu ar trebui să apară la un astfel de nivel.

Sursa:Chip.ro

4 răspunsuri:
| BlaaBlaa a răspuns:

Iphone 4s si Samsung Galaxy Note.

| TεaсhMεHoωToDomε a răspuns:

Oricare dar nu Iphone 4s.Am vrut sa imi iau si am vorbit cu mai multe persoane care lucreaza mult cu telefoane. Iphone 4s are defectuni tehnice momentan asa ca daca alegi Iphone ori Iphone 4 simplu ori Iphone 3s (care e cel mai bun dintre Iphone-uri in acest moment big grin) Dar si Samsung galaxy s2 e o recomandare buna

| BlaaBlaa a răspuns:

Fundaa?

| Cristian969 a răspuns:

Cel mai bun e desigur din categoria HTC one X.doar ca tu nu l-ai nominat, e şi foarte scump.Din astea prezente aş putea spune cu siguranta ca cel mai bu e sonny Xperia...parerea mea....de fapt mai bine iti dau şi un linq, uite şi tu(İphone nu ti-aş recomanda, de ala toti au, şi nici exteriorul nu impresioneaza.)succes