Iar daca ai brum(bazaitul ala suparator pe fundal) poti folosi chestia de aici ca sa reglezi zgomotul http://mariuscucu.ro/scapa-zgomotul-fundal-microfon/
Multumesc mult ( functioneaza si la telefoane?). Dar eu ma refer la aparatura ( gen reportofon, lavaliera wireless ), in afara de astea mai stii vreo unul?
Functioneaza la orice. Poti face si cu un telefon inregistrarea si dupa sa prelucrezi. Mai bine vezi daca iti place, apoi investesti in scule.
Mersi mult, o sa probez. Dar totusi as vrea sa aflu ce scule folosesc youtuberi pentru partea audio.
Ce vrei sa spui tu? Nu folosesc nimic din astea, doar casti cu micorofon.
Ba da folosesc. Cum sunetul nu ii de mare calitate la castile cu microfon, youtuberi folosesc diferite echipamente ca sa isi inregistreze partea audio pentru o mai buna calitate a sunetului iar pentru asta folosesc reportofoane, lavaliere wireless etc.
Depinde ce youtuberi, sunt unii care folosesc doar casti cu microfon, pentru o calitate mai buna sunetului folosesc microfon de masa.
Daca te referi la programe de filmat gameplay ( jocuri ) sau tutoriale poti sa folosesti :
1.Bandicam
2.Action!
3.OBS ( Open Broadcaster Software )
4.Fraps ( foarte bun, ti-l recomand )
-Sper ca ti-am fost de ajutor!
Mersi mult chiar imi trebuiau informatiile astea. Dar eu ma refer la aparatura ( gen : lavaliera wireless, reportofon ), in afara de astea mai stii ceva?
Doctorfishadi întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mzgrrrr întreabă: