| skrtelmrs a întrebat:

Ce este acela un BOOT pentru pc? la ce ajuta acesta? stiu si eu cateceva dar nu prea mult, unii spun ca fara boot nu poti instala un windows, de ce e necesar sa faci boot la un pc? sau am obs. pe alt site ca pentrut a inst. w7:Inainte de toate, pentru a instala Windows 7, trebuie sa stim cum se booteaza calculatorul de pe DVD-ul de instalare...adica.ce vrea sa spuna.
Vreau sa inst w7 si nu am de unde sa iau... unul bun.si daca ma puteti ajuta din propria voastra experienta cum inst. w7.step-by-step.multumesc mult

Răspuns Câştigător
| FlorinDiablo a răspuns:

Da deci un CD bootabil este un CD/DVD scris in asa fel incat sistemul PC ti-l citeste fara ca sa aiba acces la desktop.Acest Boot ajuta la citirea informatiilor de pe CD/DVD direct din bios.Ca sa poti instala un sistem de operare trebuie sa selectezi din Bios.Sa iti booteze de pe CD/Dvd adica sa iti citeasca doar ce e scris pe CD/DVD. Dupa acest lucru instalarea decurge normal fii si foarte simpla.Acum un windows 7 iti pot recomanda unu Cd original insa fiind foarte scump alternativa ar fi, sa ei unu piratat a2a metoda te va costa in jur de 1 leu.Prima metoda costa cam 450lei.Deja m-am intins foarte mult aici. Daca mai ai vreo nalamurire astept com la raspuns sau da-mi add la florin. diablo si pe mess vb calumea

1 răspuns:
| seen a răspuns:

Cred ca te referi la root boot e butarea aia poate fi si pe un stick si pe un cd

Ps in rest pe google sau youtube gasesti raspuns step by step in tutoriale video recomand videotutorial.ro