| bestfully a întrebat:

Ce este de preferat intre laptop si computer? Am citit si avantajele si dezavantajele ambelor, dar nu inteleg ceva. Am citit ca un desktop (computer) este mai performant decat un laptop. La ce se refera aceasta performanta? Ce poti face cu un computer si cu un laptop nu? Sau am vazut ca scria ca un computer are putere de calcul mai mare. Ce inseamna asta?
Eu nu stiu ce sa aleg intre laptop si computer. Eu folosesc pentru muzica, filme, youtube, navigat pe net, facebook. Il mai folosesc pentru unele jocuri mari, cum ar fi Sims, Gta 4. Pentru toate astea as avea nevoie de un laptop sau de un computer?
Stiu ca laptopul este mai scump, dar nu prea am loc pentru un al doilea computer. In functie de ceea ce fac cu computerul (net, muzica, filme, jocuri cum ar fi sims 2, 3 si altele) ce imi recomandati?
Am inteles ca laptopurile nu au o grafica buna, sau ca nu sunt nici pe departe ca un computer cat de cat performant.As vrea sa stiu daca este asa. Multumesc.

2 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Ma.fii atent! un laptop are performantele mai scazute ca un pc (desktop ) ...pentru ca e mai mic, portabil si este utilizat in principal pentru internet!
pc-u avand in vedere ca e de 10 ori mai mare ca un laptop are componente mai performante! ...deci iti va merge cu o viteza mai mare, iti vor merge mai multe jocuri pe el! etc!
pe primul loc la performante este pc-u! apoi laptopul si apoi notebook-ul ( care e mai mic ca laptopul si are performante mai reduse ca un laptop )
. acum, nah depinde si ce fel de pc ai si ce fel de laptop vrei! ...fiindca daca de ex iti iei un Sony vaio, zdrobesti multe pc-uri!

| MaDaProd a răspuns:

Depinde ce laptop iti iei da ai dreptate nu toate au grafica buna, de exemplu am Asus f3u si merge f bine chiar si la nfs daca reglezi grafica se vede super fain. acum depinde ce vrei u mai simplu ar fi sa iti iei un laptop am vazut oferta la selgros laptop HP 11 milioane. nu e f scump Apple de exemplu e intre 45-60 de milioane dar ma gandesc ca nu vrei asa scump. sper ca team lamurit take care