| MaRyuSsS a întrebat:

Ce este f..l..ro? Si cum m-ar ajuta? Am net de la rom...(Power-100mb/s prin modem wi-fi), momentan cand descarc ceva, un tor...t viteza maxima pe care am atins-o a fost de 2MB/s (pe speedtest Down:17.46 Mbps Up:0.77), cei de la romtelecom au zis ca pot downloada cu 15-20Mbps (stau la tara), dar niciodata nu am trecut de 2, asa ca iata care este intrebarea meabig grinaca imi iau invitatie pe f.l.ro cat de mult imi poate creste viteza la down/up? (pc-ul il pot tine deschis ca sa fac ratie )?
PStongueoate imi ziceti si mie cum e treaba cu ratia?

2 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

In nici un caz nu aia bonament de 100mb/s. eventual 100 mbps. Viteza amxima e proasta. Daca lucrurile rau ok, atungeai maxim cam 11 mb/s(utor*ent sau bit*orent arata mai putind decat valaorea reala). ratia reprezinta cat ai stat sa descarce si altii fisiere surpa cat ai descarcat tu. adica tu a tinut pc-ul deschis ca o persoana sa ia 2 gb de la tine si tu nu aid escarcat decat 1 gb, deci ratia 2.

| bogdannutz a răspuns:

Nu cred ca o sa prinzi viteza mai mare deoarece atata prinzi cu internetul tau poate max 3 mb/s, iar faza cu ratie trebuie sa lasi dupa ce downladezi cv sal lasi la seed(upload). daca ai o ratie mai mic de 1 atunci risti sa se inchida contul
p.s: ratie = upload/download. Exista fisiere numite freelech care ti se pun doar la upload care te ajuta.In general viteza de download este = speedtest Down impartit la 10