Odată cu acceptarea beneficiilor aduse de interfața grafică a MS Windows (GUI) programarea pentru acest mediu a devenit foarte căutată. Programarea pentru Windows este diferită de cea orientată pe tranzacții (old-style batch). O diferență esențială între cele două este că un program rulat sub Windows procesează informațiile utilizatorului cu ajutorul mesajelor de la sistemul de operare, pe când un program MS-DOS folosește sistemul de operare pentru a furniza informațiile. Visual C++, produs de firma Microsoft, este un limbaj textual ce folosește un program de construit interfețe grafice pentru a ușura munca programatorului ce are de construit interfețe decente.
SURSA: Wikipedia
am si eu o eroare de la Microsoft visual c++ si nu stiu cum sa scap
sper ca te-am ajutat
fundita?
o seara placuta
Visual C++ este in principal un limbaj de programare. Detalii aici http://ro.wikipedia.org/wiki/Visual_C%2B%2B
Microsoft Visual C++ e un limbaj de programare care ajuta unele programe sa ruleze.
Este folosit de multe programe si jocuri.(au nevoie de el ca sa ruleze, altfel iti dau eroare nasoala).
Am impresia ca poti pastra doar ultima versiune dintre ele - trebuie sa ai macar CATE UN 2005, 2008, 2010.
Este folosit de multe programe si jocuri.(au nevoie de el ca sa ruleze, altfel iti dau eroare nasoala).
Am impresia ca poti pastra doar ultima versiune dintre ele - trebuie sa ai macar CATE UN 2005, 2008, 2010.
Funda? :*
AngeloDragoiecelmaitare întreabă:
Silviu16x1 întreabă: