anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce este Microsoft visual c++? Ofer funda

Răspuns Câştigător
| Cipri1993 a răspuns:

Odată cu acceptarea beneficiilor aduse de interfața grafică a MS Windows (GUI) programarea pentru acest mediu a devenit foarte căutată. Programarea pentru Windows este diferită de cea orientată pe tranzacții (old-style batch). O diferență esențială între cele două este că un program rulat sub Windows procesează informațiile utilizatorului cu ajutorul mesajelor de la sistemul de operare, pe când un program MS-DOS folosește sistemul de operare pentru a furniza informațiile. Visual C++, produs de firma Microsoft, este un limbaj textual ce folosește un program de construit interfețe grafice pentru a ușura munca programatorului ce are de construit interfețe decente.
SURSA: Wikipedia

am si eu o eroare de la Microsoft visual c++ si nu stiu cum sa scap laughing

sper ca te-am ajutat
fundita?
o seara placuta

5 răspunsuri:
| alexmircescu13 a răspuns:

Visual C++ este in principal un limbaj de programare. Detalii aici http://ro.wikipedia.org/wiki/Visual_C%2B%2B

| alexs99 a răspuns:

Microsoft Visual C++ e un limbaj de programare care ajuta unele programe sa ruleze.

| Nicoleta12345 a răspuns:

Este folosit de multe programe si jocuri.(au nevoie de el ca sa ruleze, altfel iti dau eroare nasoala).
Am impresia ca poti pastra doar ultima versiune dintre ele - trebuie sa ai macar CATE UN 2005, 2008, 2010.

| Nicoleta12345 a răspuns:

Este folosit de multe programe si jocuri.(au nevoie de el ca sa ruleze, altfel iti dau eroare nasoala).
Am impresia ca poti pastra doar ultima versiune dintre ele - trebuie sa ai macar CATE UN 2005, 2008, 2010.
Funda? :*

Întrebări similare