Imaginea pe cd nu o face o imprimanta, trebuie` sa ai un dvd-rom Light-Scribe, ala imprima direct pe cd, cred ca, cu laser, asta nu l`am incercat niciodata, asta pe de o parte, pe de alta, nu trebuie sa ai un multifunctional, e destul o simpla imprimanta, singuru` lucru e ca trebuie sa ai un program de imprimat covers, de exemplu nero, e f. bun, daca ai si pegatine sa-i bagi la imprimanta cu atat mai bine, daca nu, merge si hartie normala a4, atata ca o sa trebuiasca sa decupezi forma cd`ului si dupa aia folosesti un lipici sa lipesti pe cd... si nu, cea mai ieftina multifunctionala cel putin aici in spanaia nu e 120-150 cum zice virus, gasesti pe aici si la 70... asta noua, imagineaza`ti ca una second-hand e mult mai ieftina... singura problema ar fi ca o sa te ruineze pretul cartuselor, dar alea le poti reincarca, is tot felul de kituri de reincarcare si sunt foarte foarte economice...
Se numeste imprimanta multifunctionala.Preturile sun in functie de marca, si calitatea acesteia. Cea mai eftina cu aproximatie ca nu mai retin exact 120-150 €, si la cel mai mare pret, sunt care depasesc 1200 €
Eu am vazut la un prieten o HD care face imagini pe cd. La pret nu iti pot spune prea sigur ca o avea mai de demult dar cred ca in jur de 600 de lei.