| miranda90 a întrebat:

Ce fel de programe sunt lucky leap si ma-config.com (MaConfigAgent)? La ce folosesc? Astept raspuns.

4 răspunsuri:
| zambar3tu a răspuns:

Lucky leap este un virus de tip adware care afiseaza mesaje publicitare de tip pop-up in cadrul Google, Youtube, Amazon, Facebook si altor site-uri pe care le vizitezi. Exista pe youtube instructiuni de inlaturare a acestui virus.
ma-config este un plug-in folosi de unele software-uri pentru scanarea componentelor hardware existente in pc-ul tau ca sa poate recomanda anumite drivere utile sistemului tau si nu este un program malitios.
Succes!

| miranda90 explică (pentru zambar3tu):

Si cu ce ma ajuta pe mine daca le am in calculator? Cineva mi-a instalat windows printre care si aceste programe.

| zambar3tu a răspuns (pentru miranda90):

Nu te ajuta cu nimic in momentul de fata, poate fii doar enervant cu mesajele de tip pop-up care tot apar.
Se poate dezinstala din Contraol Panel-Programs-Programs and Features- are o pictograma verde
Succes!

| miranda90 explică (pentru zambar3tu):

Bine, dar nu sunt acel gen de programe care ofera posibilitatea unei persoane sa vada tot ce intra in calculatorul meu(parole, site-uri, poze) de pe calculatorul lui? Eu cam asta am inteles de pe internet.