Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
H61M si mai cum? eu am de exemplu o placa de baza H61m/U3S3 si la tine nu are cum sa fie doar H61m.
Si in legatura cu GHZ,depinde ce procesor ai la acea placa de baza,nu poti afla doar pe ideea asta ca daca stii ce placa de baz ai gata afli si cati GHz ai la ea(pentru asta clar ca trebuie sa ai si un procesor, si pe baza acelui procesor afli ce te intereseaza, placa de baza si procesorul sunt totusi doua componente diferite/separate)
Si eu am procesor i3 dar trebuie sa stii modelul procesorului, eu de exemplu am procesor i3 2120 Sandy Bridge 2 cores(si aici modelul procesorului meu resprezinta acel 2120, asta e modelul si nu GHZ) ti am dat doar detaliile procesorului ca sa iti faci o idee ce inseamna sa stii exact toate detaliile despre procesorul tau.
Daca vrei sa afli absolut toate detaliile despre pc ul tau,cauta programul asta pe google:Speccy(e gratis),instaleaza l si dupa ce intri in el undeva in stanga ai o optiune MOTHERBOARD dai click acolo si in dreapta iti va aparea toate detaliile despre placa ta de baza ce model e,care e producatorul etc, si acolo unde ai optiunea MOTHERBOARD o sa mai vezi in acea lista undeva cum scrie CPU dai click acolo si afli si toate detaliile despre procesorul tau, cati GHZ ai etc.
Pai daca vrei sa iti cumperi un procesor pentru placa ta de baza, atunci trebuie sa afli ce socket accepta placa de baza, daca stii socketul stii si ce procesoare sunt compatibile cu ea.
Ca sa ti faci o idee:eu am o placa de baza H61M-U3S3 pe socket 1155, si mi am luat si acel procesor i3 care e tot pe socket 1155(tot ce e pe socket 1155 merge la placa asta de baza)
Http://www.sigmanet.ro/ASROCK-H61M-U3S3--id51017 (ti am trimis link la placa mea de baza,ai acolo absolut toate detaliile despre ea,de la sigmanet mi am si comandat piesele k au cele mai bune preturi) si da face fata la orice joc,si la ce procesor am eu,ti am scris mai sus ce procesor am,nu am treaba cu nici un joc, am jucat si nfs the run, si battlefield 3 si assassins creed revelations(ma rog,am jucat toate jocurile noi aparute si nu am avut nici o problema, toate mi au mers, nu mi au mers sacadat etc)
Si eu am si placa asta video:Geforce GTS 450 DDR3 de 1GB.
Deci eu zic ca mai mult ca sigur si u nu o sa ai nici o problema cu jocurile tinand cont ca e o placa de baza buna,procesor chiar ok si placa video la fel de buna(si tu ai o placa video decenta,si cu ramii nu ai treaba, ai indeajuns, eu am de ex 4 gb rami ddr3 si nu am treaba cu nici un joc)
Ce ai scris acolo sunt frecventele care le accepta in categoria ramilor,pe el nu il intereseaza frecventa asta,cand a scris de GHZ automat il intereseaza de cat e procesorul lui,doar ca nu a stiut sa se exprime cum trebuie dar clar ca nu il intereseaza ce frecvente accepta placa lui de baza la memoriile ram(bine ca nici nu a dat exact modelul placii lui de baza si cum de tu deja stii frecventele ), bine ca in categoria asta a frecventelor placutelor rami, ce ai scris tu e standardul de obicei.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.144.248.178) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro