Eu nici acum n-am inteles daca era un crash atunci cand spunea Sinofsky ca poate sa navigheze "SMOOTHLY"
Era crash. daca ai fi vazut originalul, alearga repee la un momentat si schimba tableta. deci cand ne cumparam acea tableta, s luam mai multe, ca asa se rezolva problema
Pai care original? Si-n video-ul de aici arata cand o schimba. Insa n-a schimbat tableta cand facea browsing cu IE, ci cand era prin Metro Start Screen si nu cred ca-i mergea bine touch-ul, asta o data, insa mie mi s-a parut altceva! Nu avea o aplicatie instalata! Ia uita-te si tu pe la minutul 14. Mie asa mi se pare. Pe a 2-a tableta gaseste aplicatia aia pe care voia s-o comenteze.
Internet Explorer n-are nicio treaba! Astea-s glume expirate, iti zic eu. IE10 e chiar motorul Metro si al Windows 8. Nu mai e IE ce era odata la versiunea 6. Acum e treaba serioasa.
Era ientenet explorer, e itnepase, el apasa acolo sa revina la home. Crede-ma, ie daca nu se inoieste 100% si doar se incearca reparat o sa ramana cu probleme.
Unde vezi tu asta? Uita-te la minutul 14. El se duce si schimba tableta cand ii trebuie Netflix ala sau ce era. M-am saturat de prejudecatile astea despre IE. IE "nu se incearca reparat", ci este upgradat, ca orice alt browser de la o versiune la alta, bine, la Google Chrome si Firefox e mai mult vorba de update-uri, nu de versiuni noi, avand in vedere numarul infim de imbunatatiri. Intre IE10 si IE8 e diferenta colosala! O versiune de IE iese la cativa ani buni, dar iese, taica, cu progrese majore!
Crede-ma, uita-te de la minutul 12, os a intelegi ce zic
Florian80 întreabă:
Buresbista123 întreabă:
MrsDraculescu întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: