| akiki a întrebat:

Ce inseamna "20 MB trafic date"? sunt total pe dinafara... inseamna ca am net care functioneaza cu 20 MB? daca da am 20 MB pe tot timpul lunii?

11 răspunsuri:
| eandopuncttk a răspuns:

happy inseamna ca ai 20 de mega. deschizi sa zicem facebook pe mobil cam de 10...15 ori si gata aia douazeci de mega laughing

| akiki explică (pentru eandopuncttk):

Ba eu tot nu inteleg! ce inseamna 20 de mega? ce's astia?

| eandopuncttk a răspuns (pentru akiki):

Zi sa mori tu ca nu intelegi

| alecx4music a răspuns (pentru eandopuncttk):

De ce dracu iti dai cu parerea daca habar nu ai despre ce vorbesti...

| darrio2007 a răspuns:

Ai 20 mb pe care ii consumi intrand pe cateva site-uri. Daca intri sa vezi ceva pe youtube sau sa descarci ceva i-ai papat in mai putin de 1 min. Apoi stop net.

| akiki explică (pentru darrio2007):

Okey hai ca iti dau funda daca imi zici cat timp as putea sta pe fb cu astia 20 de MB

| darrio2007 a răspuns (pentru akiki):

Nu vreau funda.NU pentru asta sunt de atata timp pe aici.Nu stiu exact.Depinde in ce retea esti si cat iti ia de vizitarea unui site.

| alecx4music a răspuns:

Ca sa iti faci o idee de cat inseamna 20MB, iti dau cateva exemple comune: o melodie.mp3 are 5-7 MB.
Nu te lua dupa toti "informaticienii" de aici.
Ca sa folosesti la maxim cei 20 MB trafic de date pe mobil pe care ii ai, iti recomand browserul bolt care are o rata de compresie foarte mare la paginile wap.
Iti mai recomand aplicatia java lite "ebuddy" care te lasa sa te conectezi la mai multe conturi facebook, yahoo, msn si multe altele. (la fel, are o rata de compresie a datelor foarte mare).
Aplicatiile care ti le-am zis folosesc cativa kb\s si 20 MB ii poti folosi si o luna de zile daca nu descarci muzica sau videoclipuri.
Butonare placuta!

| akiki explică:

Ba vorbesc serios!
laughing))
nu inteleg!

| akiki explică:

Okey hai ca iti dau funda daca imi zici cat timp as putea sta pe fb cu astia 20 de MB

| NickAl3x a răspuns:

Maxim 5 minute la cum butoneaza un om normal pozelele si like si dislike uh nu mi place fb.

Întrebări similare