Nu ai de ce sa te jenezi, tocmai asta e rostul comunitatii de pe TPU.ro, sa te ajute cu raspunsuri si solutii fara ca tu sa te simti jenata cand ceri ajutorul!
Oricum, nimeni nu s-a nascut invatat.
Ps - eu habar n-aveam ce inseamna "LMAO", credeam ca e o forma de scriere a termenului "lame'o", cand, de fapt, inseamna "laughing my ass off". Daca nu intrebam si eu pe altii, ma faceam si de ras folosind un termen aiurea!
te-am pupat
Do Not Disturb (Nu deranjaţi). Nu ţine de un calculator nou, ci de jargonul mesageriei instantanee.
Nu deranjati, adica Do Not Disturb. Jargoanele de mess sunt teribile. Daca nu esti un legatura cu tineretul aproapte ca nu mai intelegi nimic din cele scrise. Stiai ca U in tu? Sau LOL / laughing out laud (razand in hohote). La incepul in afara de mersi (ce mi se parea normal ca e mersi) nu intelegeam nimic... Am invatat cate ceva, dar... inca prefer scrisul normal
DND este prescultarea unui cuvant in engleza care s-ar traduce in romana nu ma deranga sa-u cam asa ceva
ORI SUNTETI... ORI NU SUNTETI DAR AM INTELES RASPUNSUL MULTUMESC OARE DE CE MAI INSISTATI SI MAI PRIMESC SI COMPLIMENTE DE GENUL ORI ESTI PROST ORI... MULTUMESC FRUMOS! DAR AJUNGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
V-as ruga pentru toti cei de aici de la TPU sa terminati cu raspunsul de la aceasta intrebare va rog foarte frumos!
Sunt foarte multe traduceri pentru acest cuvant am doar unele dintre acestea : Drag and Drop
****** DND Department of National Defence (Canada & Australia)
****** DND Dungeons and Dragons
***** DND Do Not Disturb
**** DND Dunkin Donuts
**** DND Den Norske Dataforening
*** DND Death and Destruction (gaming)
*** DND Drugs for Neglected Diseases
*** DND Direct Nanoparticle Deposition
*** DND Death and Decay (gaming)
*** DND Do Not Distribute
*** DND Do Not Disclose
** DND Division of Narcotic Drugs (UN)
** DND Dartmouth Name Directory
** DND Daonda (SIL code, Papua New Guinea)
** DND Dutch News Digest
** DND Digital New Deal
** DND Dundee, Scotland, United Kingdom - Dundee (Airport Code)
** DND Dream and Dreamer
** DND Department of National Development (Australia)
Andrei1124 întreabă: