Nu ai de ce sa te jenezi, tocmai asta e rostul comunitatii de pe TPU.ro, sa te ajute cu raspunsuri si solutii fara ca tu sa te simti jenata cand ceri ajutorul!
Oricum, nimeni nu s-a nascut invatat.
Ps - eu habar n-aveam ce inseamna "LMAO", credeam ca e o forma de scriere a termenului "lame'o", cand, de fapt, inseamna "laughing my ass off". Daca nu intrebam si eu pe altii, ma faceam si de ras folosind un termen aiurea!
te-am pupat
LoopyTroopy
Sigur ca da, dnd inseamna do not disturb byby mai poti pune intrebari daca vrei...
Da,nu ai dc sa te jenezi...si eu cand mi-am cumparat pc-ul mi s-a intamplat la fel.Nu stiam ce inseamna unele prescurtari...dar am invatat
.DND=nu deranjati! sper ca te-am ajutat
Dnd=Nu deranjati...Nu ai de ce sa iti fie jena nici eu nu stiam prima oara...asa ca stai linistita
Nu stiu sigur, dar cred ca inseamna Do Not Distrub(nu stiu fb eng) dar asta presupun ca inseamna
DND inseamna Do Not Disturb adică nu deranjati nu trebuie să fi venita de pe alta planeta. Cand mi-am luat calculator nici eu nu am stiut pana cand am cautat pe Google „prescurtari pe messenger". Acolo am gasit mai multe prescurtari, de atunci stiu unde sa caut cand nu stiu ce inseamna o prescurtare!
Bai lasati baiatul in pace, deja s-a saturat e evident ca anteles de la inceput carei treaba asa ca shut up... pentru inbecili... taceti. plz
DND inseamna nu deranja asta am invatat-o de fapt eu am inceput sa rostesc asta
D. N. D inseamna (DO NOT DISTURB)e usor si nu trebuie sa te jenezise mai intampla
Bnd ieste nu deranja ie frumos casa nu mai scii mult scrii doar dnd ...stii ce anseamna brb revin imediat ok papapa
Mineaalin2025 întreabă: