anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna:HD, 3D, XD. Funda la cine zice la toate.

Răspuns Câştigător
| Ramonish a răspuns:

HD - High definition este un standard video ce are o rezolutie de pana la 6 ori mai mare decat formatele TV clasice. Cele doua standarde majore folosite pentru televiziunea HDTV sunt 720p (rezolutie 1280x720 pixeli) si 1080i (rezolutie 1920x1080 pixeli). Spre comparatie formatul PAL are rezolutia de 720x576 pixeli iar NTSC 720x480 pixeli adica de 5 respectiv 6 ori mai mica decat formatele HDTV

XD - este asemanator semnului big grin... ceva zambaret

3D - 3D inseamna 3 dimensiuni, adica vezi in spatiu. Spre exempu, un patrat este cu doua dimensiuni, lungimea si inaltimea iar un cub este cu 3 dimensiuni, lungime, inaltime si latime. Adica imaginea este foarte reala, in spatiu.

17 răspunsuri:
| Sofffie a răspuns:

HD : High-definition television, nu numai ca vei vedea emisiunile tale favorite, dar pur si simplu le vei trai la maximum, in fata televizorului!

3D :3D television, adic aimagini 3D, iti pui niste ochelari o lentila colorata cu lbastru alta cu rosi si vezi tridimensionalm adica daca cineva intinde mana in fata cu acei ochelari se vede ca si cum ar veni spre tine, dar si filmu este facut diferit.

Poti incerca sa te duci la un cinema cu filme 3D, nu o sa regreti, costa in jur de 15 lei tongue

XD:XD nu este un semn anume...vine de pe MSN care este un fel de ras malefic. daca vorbesti cu un american si ii dai semnu' asta -xD- el intelege

e un lucru cam incurcat. dar sper ca ai inteles.

| Sofffie a răspuns:

App, sper ca te-am ajutat, :X

Cu placeree :X

| MysticWayz a răspuns:

Hd --> High Definiton, Avantajele unei imagini high definition: in primul rand calitatea imaginii HD este mult mai buna decat cea standard. Rezolutia este mare.
3D --> Tri dimensional adica vezi in spatiu. Spre exempu, un patrat este cu doua dimensiuni, lungimea si inaltimea iar un cub este cu 3 dimensiuni, lungime, inaltime si latime. Adica imaginea este foarte reala, in spatiu.
XD --> XD inseamna L. O. L. (mai exact laughing out loud) se foloseste mult pe Mess expresia XD, mai inseamna uneori si Mersi
Sper ca te-am ajutat,,, primesc o fundita?

| deeafanadela a răspuns:

HD: High Definition
3D: trei dimensiuni
XD: inseamna ceva zambaret se foloseste la mess

| Laura B. a răspuns:

HD- High-definition
3D- tri-dimensional
XD- ex-dividend (definition)

| Pisicuța a răspuns:

XD este un emoticon, nu este folosit pe messenger.
XD-entuziasm, ca si cand ai spune "super"

HD adica se vede mare si clar, HIGH DEFINISION
3D adica cum te-ai referi la un film 3D, la 3D se vede ca si cum ti-ar sari in fata, ca si cum te-ai uita la ceva real, pe viu.

| laura_8847 a răspuns:

3D-imaginile sau filmele pe care le vizionezi cu niste ochelari speciali si simti ca imaginea vine spre tine sau in film ca si cum totul ti s-ar intampla tie(eu odata am fost la un film 3D Horror dar nu am mai rezistat sa-l urmaresc pana la final.)
HD-poate ai vazut videoclipul lui Alex Velea-Dont say it over este HD adica o imagine mai speciala
XD-un program special pentru. calculatoare
sper ca te-am putu ajuta si-ti urez din suflet un Craciun si un An Nou fericit tie si familiei tale!

| Casper55 a răspuns:

High-definition, Tri-dimensional, Extreme definiton happy

| lucianman a răspuns:

HD=high definition 3D = three dimentions XD= big grin sau happy

| GabytzuA_7080 a răspuns:

HD= Hight Definition
3D= Three Dimensional(ceva la rotund)
XD=Este ori un semn de pe mess ori o injuratura tot de pe mess
Daca ai vazut Dysnei XD e un logo pentru ei. pentru serila mai tari
ca de exemplu aia play house dysnei.intelegi tu

Funda plss sau nu te mai ajut!

| luky63 a răspuns:

Dar XXX ce inseamna?

| BybyBlondina a răspuns:

HD=High-definition

3D=three-dimensional, trei dimensiuni

XD= Un simbol folosit pentru a semnifica că o garanţie este de tranzacţionare ex-dividend.

| florrymih a răspuns:

3D-tridimensional
HD-High Definition
XD-Nu inseamna ceva adica stii cum faci semnul acela cu zambetul :d in loc de : care sunt ochii pui x ceva adica zambet mai "rautacios"

| xtina a răspuns:

HD- High Definition
3D- Three Dimensional
XD- Extreme Dimensional
Funda?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

HD - High Definition, resolutii of 1280×720 pixeli (720p) or 1920×1080 pixeli (1080i/1080p)
3D - three definitions (inaltime, latime, grosime)
XD - Extreme high Definition, rezolutie 2560x1440 pixeli 1440p

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@GabytzuA, tu ajuti oamenii pentru funda?
Funda nu-ti aduce nimic bun(decat poate cateva puncte)aici pe TPU.
E cel mai important sa ajuti din toata inima, nu pentru funda.
As fi dat funda la toti, dar nu pot, stiti bine.
Am dat voturi la fiecare din voi.
Mersi pentru raspunsuri si Merry X-mas!

| estelle a răspuns:

HD - high definiton - Claritate foarte buna
3D - Vezi ca si cum ai fi in realitate
XD - Daca este folosit asa xD inseamna emoticonu ala de pe mess big grin