Exista un site care iti spune direct daca PC-ul tau este capabil sa duca un anumit joc. www.canyourunit.com. (doar pe Internet Explorer merge).
Ai acolo o lista cu toate jocurile si poti sa alegi tu din jocurile care iti doresti sa le joci si sa vezi daca merita sa-l descarci sau nu.
Parerea mea despre PC-ul tau, unul destul de bun. Strica Pentium-ul ala. :D
Stim ca pentium-ul strica dar, abia acum imi voi lua placa video si sper ca pe viitor imi voi permiute si un procesor mai bun.Tu cam ce m-iai sugera. unul destul de bun intre 2-3 mil?
Asa pe la 2-3 milioane, tot Pentium gasesti. Iti recomand sa mai scoti ceva bani din portofel ca sa iei ceva rezonabil. Nici sa nu te gandesti la AMD, fiind cel mai mare jeg (scuze de expresie). Uita-te pe la 500 de lei cam asa, ca nu o sa gasesti prea bun daca te limitezi la 2-3 milioane. Iti zic din ce stiu si din ce am vazut pe site-uri.
Procesorul e slab exact de asta am si eu ca al tau
Iati unul dual core de 2. 5ghz cel putin sau 3.00 sau i3, quad core, i5, i7 depinde de placa ta de baza
daca vrei sa iti duca jocuri calumea ia-ti alt procesor ca in rest totul e foarte fain
Calculatorul este destul d ebun nu stiu daca iti functioneaza crysis 2 dar intr ape canyourunit.com si fa-ti testele pentru fiecare joc
Cam slabuta placa de baza da eu zic ca te poti juca orice joc care s-a scos pana acu (poate nu btf 3) nu pe maxim da mere
Ce legatura are placa de baza? Si pe pentium 4 te asigur ca si la low details va fi enervant sa joci.Si eu am tot p4 3.00Ghz placa video buna 4GB RAM si AC2 sacadeaza, cysis nu pot sa trec de mainstream dar e ok ca e rezolutia maxima, dar ce ma deranjeaza e ca procesorul chiar lasa sa se observe ca este invechit. Poate este al meu gata sa se duca dar face probleme si in jocurile mai vechi.BF 3 nu e singurul cu cerinte ridicate.Mai cauta si o sa vezi ca mai toate cele noi sunt aproape imposibil de jucat pe p4 si la low.
Si eu am acelasi lucru si m-am putut juca orice joc care s-a scos pana acu... Te poti juca da pe low. AC2 m-am jucat pe mediu cu 30 FPS, de fapt toate AC l-eam jucat pe media cu vreo 30 de fps, desigur mai scade dar nu inseamna ca nu te poti juca, Si vroiam sa zic procesor nu placa de baza e tarziu si u :p
Problema la mine e ca ma deranjeaza orice sacadare chiar daa se poate juca nu suport sa se miste ma incet