Cam slabut pc-ul.Iti recomand crossfire, gta pana in 4, cs 1.6 / source cu tot la low, minecraft, mta san andreas, samp si cam atat.
Daca le-ai jucat nu ai ce juca altceva intelege nu exista jocuri care sa le joci PC-ul este foarte slab! Mario, Minecraft altceva nu mai poti juca pe el.
Si eu am jucat cu itnegrata prototype cu 60+, dar asta e partea a doua. Un lucr pe care nu il inteleg multi este ca nu conteaza cantiatea de memorie. Daca ma asculta cineva, bine, d ac anul, nu imi pasa, deoarece firmele trebuie sa vanda. Dar ca idee, de ce crezi ca exista placi vidoe cu 1 gb la 1000 lei si placi video de 2 gb de la 150 lei. asa ca idee
Diferenta e ca hyper memory e la fel e buna ca una integrata, deoarece pentru a avea memorie video, foloseste din ram. Una cu vram, are cantiatea de memorie integrata pe palca de baza. Iar legat de performanta, e slaba, am mai zis. E egala cu un nVIDIA gt 210. O plac avideo low-end, care nici nu prea se mai fabrica. Revenind la jocuri, vor rula, dar pe detalii mici, foarte mici, sia sta cu priritate ridicata.