| Marius20 a întrebat:

Ce laptop mi-ati recomanda? Nu conteaza pretul, vreau ce este mai bun pe piata, eventual model 2009 si categoric sa nu fie "made in china".

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Daca spui ca exista p limita de pret eu iti recomand un Sony Vaio, sunt cam cele mai bune la ora actuala, dar si pretul este unul foarte mare.iti las un site sa te uiti la caracteristile mai multor laptopuri.Am vazut ca mai fac si reduceri...asa scria pe site.:D

http://www.sonystyle.com/......logDisplay

17 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Depinde pentru ce doresti s-o folosesti.
De regula orice laptop este bun pentru. programele de "uz comun", putine programe necesita capacitate si viteza mare. Restul este moda si grandomanie.
Din pacate (sau noroc?), toate calculatoarele (inclusiv laptop-urile) sunt pline cu componente "made in China" sau "made in Taivan", Philipines.
Asta din cauza ca, fabricile de componente s-au mutat in China din cauza costurilor reduse cu personalul, iar in State au ramas doar firmele de baza care-si dau numele, dar produc echipamente scumpe: pentru armata, medicina, robotica.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Apple-urile dupa parerea mea sunt scumpe si cu capacitati reduse...depinde acum si de preferintele tale... ce conteaza daca e facut in china si este un super laptop mult mai bun decat cele facute in alte tari? ce garantie iti da tie faptul ca nu sunt facute in china? care e avantajul?

| tttitooorp a răspuns:

Chinezii sunt cei mai buni la facut calculatoare, nu-i intrece nimeni. E o prostie ce spui tu "sa nu fie facut in China". Cele mai performante calculatoare, din cate stiu eu, sunt cele Alien. http://afxafx.typepad.com/photos/uncategorized/alien.jpg

cristian
| cristian a răspuns:

Acer Aspire 8930G.
Pentru detalii si caracteristici uita-te aici:www.acer.ro

| sdafdfkdafkladjakl a răspuns:

Ca si raspuns, recomand Sony Vaio. ar trebui sa renunti la prejudecati gen "made in china", deoarece sunt gresite. Procesul de fabricatie e la fel peste tot, pretul muncii depuse difera!

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Eu am un laptop `crea`. made in turkei. e super bun

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ori sa vb cu cineva de afara, dar cred ca te va costa si vama, ori sa faci tu o exc si sa-ti iei non-china, ori cauta firma unuiadin cei 2 monstri in dom, Gecad si alalalt, Marius Ghenea, nu mai stiu numele firmei!

| Marius20 explică:

Multumesc, eu totusi ma axam pe ceva mai de clasa, Apple ori Dell, Sony e cam "made in china" ca na daca gasesti "made in japan" esti mare! A era sa uit Toshiba, care este japonia 100% dar imi e ca dau tot de "made in china".

| Marius20 explică:

Cel putin daca vad ca este dintr-o tara mai "necomerciala", gen Japonia, Franta, Irlanda, UK, etc. (comparativ cu comercializarea asta, monopolul pe China), pot dormi mai usor noaptea laughing

| Marius20 explică:

@ nauca : cel care stie sa faca orice... sa aiba destule pentru o tehnologie de 2009, na poftim!

| Marius20 explică:

@ andreeaZiceca : "fite" sunt atunci cand iti cumperi ceva pentru a te da mare, era doar o intrebare... dar va ca UNII raspund cu alte parti...

| devine a răspuns:

Eu nu inteleg chestia asta, sa nu fie 'made in china'. 99% din chestii sunt facute in China (sau alte tari cu firta de munca mare si eiftina) E LOGIC! si daca produsul nu e asamblat in China, fii sigur k TOATE componentele sunt facute acolo. si sa stii ca producatori mai buni decat chinezii nu exista. gandeste-te cate chestii fac ei pe lumea asta. aproape TOT. e logic si evdient ca se pricep mai bine ca oricine. deci chestiaa sta cu vai sa nu fie din china, e o PROSTIE. cand le mai aud si pe pitzipoancele astea acre se duc la Mango sa-si cumepre haine italienesti... rolling on the floor)) ma apuca rasu. TOATE hainele sunt facute in china. Deci Marius20.lasa mai moale faza asta cu 'mad ein china' pentru ca sincer a devenit o fita stupida.

| nauca a răspuns:

Defineste, te rog, "cel mai bun de pe piata"! Banuiesc ca te referi la "cel mai bun"pentru tine, ceea ce ma face sa te intreb: ce pretentii ai de la un laptop? Ce ai nevoie sa faca?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici ai o configuratie extraordinara, de ultima generatie sa-i zicem, foarte buna:

Procesor : Intel Quad Core 9600
Video : nVidia 512MB
Memorie : 4 Gb RAM DDR3
Memorie externa : 500 GB S-ATA2

si cam astea ar fi chestiile importante dintr-un calculator/laptop happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.rmagazin.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o mica intrebare apple sau dell sunt bune?
si eu la fel ca marius vreau sa imi vand pc si nu stiu cu cat sa il dau si sa imi iau laptop eu mas baza pe apple sau dell

| andreiolariu a răspuns:

Daca iti este necesar pentru. jocuri in primul rand trebuie sa ai o placa video foarte buna, min 3G RAM.
Daca il vrei pentru programare ai nevoie de procesor cat mai bun(de preferat INTEL) + mem RAM.
Informeaza-te si de pe siteul : http://www.cel.ro/laptop-notebook/2a_39