| Darken99 a întrebat:

Ce laptopuri sunt ideale pentru design grafic?

Răspuns Câştigător
| gmwm a răspuns:

Buna. Pentru design grafic este nevoie de o placa video buna, pentru ca programul de design sa ruleze optim.
Deci niste specificatii recomandate ar fi:
Procesor: i5 sau i7
Placa video: NVIDIA (ceva bun, sa intre in concordanta cu celalalte specificatii)
RAM: 16GB - 32GB
Drivere: Poti opta pentru SSD. Chiar daca e mai scump ca HDD, aplicatiile vor rula mai bine si PC-ul se aprinde mai rapid cu SSD.
OS: un macOS cred ca e ok. (deci MacBook sau Mac - recomand MacBook - in general tehnologie Apple)

Multa bafta!

5 răspunsuri:
| Barbosu_Razvan_1990 a răspuns:

Cele mai bune laptopuri pentru graficieni sunt desigur macbook-urile dar daca vrei ceva mai ieftin poti sa te uiti si la laptopurile de gaming deoarece au performante foarte ridicate si nu te lasa la greu sau niste laptopuri de la Microsoft. SPET CA TE-am ajutat. FUNDA?

Bula
| Bula a răspuns:

Aproape oricare. Depinde doar de programele folosite, dar mai ales de priceperea operatorului.
Am facut asemenea lucrari si cu calculatoare d-inaintea lui Pentium 1 (386, 486), cu memorie RAM de 128 Mb, fara probleme deosebite.

| RAY a răspuns:

Recomand sa aiba ecran ips, antiglare, placa buna video 960 m, obligatoriu i5 sau i7 si ssd, 8 gb ram, eu am ideea pead se vede bine, si un mack are ecran ips desi e doar fite

| KanezuY a răspuns:

Un laptop din seria ROG!

Întrebări similare