| MihaiMMarinescu a întrebat:

Ce ma sfatuiti sa aleg intre Apple iPad 3 si Samsung Galaxy Tab 10.1. As dori argumente serioase!

Răspuns Câştigător
| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut!
Te referi la Galaxy Tab 1 10.1? Adica Galaxy Tab sau Galaxy Tab 2? Daca este Tab 1, atunci nu se compara cu iPad 3!
Desi eu nu prea supory Appleurile, asta chiar este misto! Gandeste-te ca rezolutia tabletei iPad3 este mai mare decat FHD! -FullHD-, Si are 264PPI, care pentru o tableta este foarte bine! Are tipul ecranului mai bun, se va vedea mult mai frumos! Bluetooth mai nou, Camera mai buna, CPU- desi este la fel, iPadul este mult mai rapid. Gandeste-te ca iPhone 5 are Dual-Core 1. 2GHZ si Galaxy S3 Are QuadCore 1. 4GHZ - Se misca foarte asemanator, iPhoneul ala stie sa se miste! La fel si cu tableta! Placa video- Probabil cea mai buna de pe piata, Baterie mai buna.
Avantaje Tab :
Ecran putin mai mare, mai usoara si are camera frontala mult mai buna (2MP)
Dar sunt destul de sigur ca iPad 3 Este mai scump ca Tab 10.1! Cred ca este de un pret asemanator Cu Galaxy NOTE 10.1''! si Aici imi pare rau sa spun, dar NOTE 10" este mai bun ca iPad 3
Succes!

1 răspuns:
| RB26DETT a răspuns:

De la Apple platesti pana si cea mai simpla aplicatie, la Samsung[android] ai multe app gratuitewinking ipad-ul daca se strica poate sa te coste cat nu te-a costat sa il cumperi, ipad-ul e mai scump si nu cred ca e mai bun decat galxy tab, am auzit de iphone care a luat foc de mai multe ori, s-ar putea intampla si cu ipad avand in vedere ca sunt aceleasi componente.