Eu am comandat de la eMAG. Produs destul de ok calitate pret ca si multe altele ce mai e' pe site.
Comanda se face la ei si te suna inainte sau iti trimit sms unde se afla coletul de la pelcare pana la un anumit punct.
Curieratul dureaza 1 zi sau max 2. Platesti la livrate/ramburs sau prin card. Ti se aduce garantia deja facuta dupa detalile ce le-ai facut pe site.
Am vazut un laptop pe site la 13 mil. caracteristici ok. si in magazin, acelasi produs cu 15 jumate.
Deci. concluzia trage-o tu!
Pc garage. sunt seriosi, iar in 2 zile ai marfa platind-o la destinatie! fa-ti cont gratuit pe situl lor si ai si forumuri, poti vedea reviewuri despre produse, poti intreba salariatii sau clientii ce piese s-ar potrivi etc.vezi tu. zic ca sunt seriosi ca eu am cumparat de la ei.
Www.emag.ro folosesc eu de vreo 2 ani si totul ii de nota 10 la ei,, livrarea rapida, gratuita, preturi dragute, plata la livrare si daca ai o problema si trebuie dus la garantie produsul in maxim 1-2 saptamani termina (vine dupa el la tine acasa si il returneaza tot ei)
Www.cel.ro
eu am comandat si au adus marva in 2 zile desi nu stau intr-o zona aproape de un oras mare :)
este 100% safe pentru ca au propriul lor curier :)
(poti alege cum sa platesti)- eu am platit la livrare, iti mai baga ceva taxa de transport (pana in 20 lei depinde :)
Succes!
Andrei1124 întreabă: