Si noi avem un Philips micut de 11 ani. E complicata telecomanda la el?
Telecomenzile sunt asemanatoare la televizoarele actuale (cu infrarosu).
Cand se uzeaza, poti comanda chiar telecomenzi originale (nu "universale").
Folosesc de mai bine de 15 ani doar televizoare LG, nu sunt nici ei buricul pamantului, dau si nasoale. Chiar la tv-uri de 4000 de lei bucata
Am avut tot feluri de smarturi, cu tot felul de paneluri, sa nu creada cineva ca daca un model e mai scump, este un postulat sa fie totdeauna mai bun!
UHD sau de care? Mi-a zis o verisoara ca acum numai 4k se mai gasesc pe piata.
Unul Samsung mai vechi de 5 ani de zile, inca se tine bine, dar nu-i ca si cum ruleaza non stop, ca in alte case de romani, ci il folosim doar pentru filme/seriale.Cablu nu mai avem de mult.Best decision ever.
Tot Samsung ma bate gandul sa iau, acum nu stiu cum e un Philips, si a meu a functionat impecabil pana ieri.
Eu am LG. E un Smart TV. E bun, probleme au apărut la ecran, după mult timp, dar se rezolvă destul de simplu.
Samsung în general, din experiențele mele e o marcă foarte bună. Acum depinde și ce model îți iei.
Dar nici LG nu pot spune că nu recomand, cel puțin în materie de TV.
A meu era din 2019, l-am dat cu o solutie de curatat si s-o dus displayul din pacate, in rest nu am avut probleme cu el. Oare nu stii daca e 4k TV, si am un film de 1080 adica FullHD, la ce claritate il pot viziona? Era simpla telecomanda la el, asta mi-o placut. Am avut telefoane Samsunf si am unul si merge perfect.
Ce-i drept nu l-am dat cu diverse soluții, maxim să fi fost puțin pe cârpă.Al meu nu e 4k, e vechi, nici nu cred că era 4k atunci, dar 1080 suportă foarte bine.Sunt acum și TV 4k mai performante.
Pai stai pe laptop sau telefon?
Buna, eu am LG, e cumparat anul asta, dar am mai avut LG inainte sa ma mut si a rezistat super mult!
ysa întreabă: