Mai buna este Apple iPhone, dar si Nokia este bun.Dar la inteligenta telefonului este Apple iPhone si cred ca si la aspect
Nokia nu mai este nr 1 de mult, dar tot face telefoane rezistente, pacat ca nu le face si performante, iphone are cea mai noua tehnologie pentru smartphones.
O sa apara prin 2012 si in Romania telefoane Nokia cu windows phone.
Bafta.
Dupa parerea mea Nokia.din totdeauna am folosit telefoane de marca Nokia sunt cele mai bune mai ales ca te tine mult bateria si mie mi.a cazut de 1 mie de x pe jos si nu are nimic e rezistent doamne ajuta iar celelalte nu stiu nu am folosit nu stiu ce sa iti zic.
Intotdeauna telefoanele Nokia au fost cele mai bune, din cauza ca sunt foarte rezistente, insa Apple este nr 1 in tehnologie si acum serios: cum sa compari Nokia cu iphon de la Apple? In primul rand sunt doua lucruri destul de diferite, deoarece iphone-ul este mult mai performant decat un telefon normal.Deci oricum ar fi Apple este ALTCEVA, ceva mult mai bun.PAAAA!
Buna! eu cred ca ambele marci sunt foarte bune.depinde si cum le intretii si un Nokia e bun si iPhone`ul la fel doar ca iPhone`ul are mai multe chestii in fine tot ce conteaza este si cum ai grija de el parerea mea de ex eu am un Nokia de 4 ani si merge si acu` foarte bine deci si asta conteaza
simplegirl09 întreabă:
anonim_4396 întreabă: