IPad 2, este super, este Apple, este cea mai buna tableta de pe piata, depinde acum de buget, Samsung galaxy tab nu e o tableta rea, dar clar IPad 2 e mai buna, ce sa mai eu zic ca reputatia Apple e de ajuns, si daca nu e suficient are o tona de aplicatii, extra compatibila, etc, etc, toti stim ce e un Ipad
Ipad 2 desigur; deoarece este un produs superior fata de ceilalti si este si cel mai practic din toate punctele de vedere asa ca dupa parerea mea ipad fara nici un dubiu! Fundita?
Ce pot zice si eu am Iphone 4. Toate produsele Apple sunt super bune si sunt super multumit de toate gadgeturile lor.
Sincer mi-as lua iPad 2!
Parerea mea!
Desi uite am gasit un site unde le poti compara: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4573&idPhone2=3847
si acum mi se pare ca Samsung-ul e ceva mai bun, vezi si tu
Frate, cate de multi Apple fanboys sunt pe aici. E drept ca iPad e o tableta foarte buna, dar parearea ma e ca singurul avantaj care il are e sistemul de operare si din moment ce mai ai un astfel de device, nu vad ratiunea pentru a mai cumpara si iPad 2 pentru ca dupa mine singura diferenta e diagonala ecranului ( fara sa luam la socoteala detalii tehnice). Eu iti recomand Samsung galaxy tab 10.1, rezolutia e mai buna, ecranu un pic mai mare, sistemul de operare foarte bun si poti sa il personalizezi in milioane de forme avand in vedere ca pe google gasesti toate aplicatile care in le vrei gratuit fara jailbreak. P.S. recunosc ca pozele si filmarile sunt mai bune la produsele Apple dar diferenta nu e foarte mare.
WILFIX întreabă:
alexandrahvf întreabă: