Întrebare recomandată | DemonSoul a întrebat:

Ce monitor ati alege? Lg sau Philips?

67 răspunsuri:
| RoseOfTheFire a răspuns:

Lg e foarte bun nu am avut probleme cu el de cand l-am cumparat si are vreo 4 ani.

| Duucu a răspuns (pentru Addie67):

Eu nu am inteles nimic din ce ai zis, gramatica la pamant, cat despre logica = 0 barat.Ce ai vrut sa zici, ca Philips e mai bun, sau Lg? Revenind la ale noastre, eu sunt de parere ca Philips e mult mai bun.

| CannbalCorpse a răspuns:

Hei am 2 televizoare LG si ambele fuctioneaza foarte bine, ai mei si'au mai luat o plasma tot de la LG, iti recomand cu mare drag!

| RyGoLeTa a răspuns:

Buna!
As alege Philips.

| Kids_Alina_1990 a răspuns:

LG

| GrasutZ a răspuns:

Cauta Philips 222E... are un design super. eu il am de 2 ani. si nu am avut probleme

| ROZ22 a răspuns:

Sharp

| konfing a răspuns:

LG-u e pentru design si claritate video.Philips penttru rezistenta.

| powergirl a răspuns:

Dintre astea 2 Philips nu se compara eu am Samsung de 6 ani si nu am treaba cu el e ok si asta

| s3v3n7 a răspuns:

Eu as alege Samsung!
Sunt foarte bune si tin mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Philips eu il am de 8 ani e ff bun vede si acum aproape HD

| Hyora a răspuns:

Lg

| NoLoveNoStress a răspuns:

Eu am Philips si am acest monitor de foarte mult timp. Din 2004, si crede-ma ca e foarte, foarte bun! Eu il folosesc cu mare placere, n-am avut niciodata probleme cu el. In schimb am auzit de Lg ca nu are aceeasi calitate. Eu iti recomand ceva bun, Philips.

| Raull7 a răspuns:

Eu am avut monitor LG din 2002 pana in 2011 si a mers perfect big grin

| OliverArrow a răspuns:

Philips

| Addie67 a răspuns (pentru Duucu):

Pai cel mai bun ii Phlilps laughing

| FReAkAzO1d a răspuns:

Philips clarrr!

| LenaCresida a răspuns:

Eu am acum un Benq, dar recomand LG, pentru ca are o calitate buna ( are un prieten foarte bun, si e foarte multumit de el ) big grin

| Duucu a răspuns (pentru Addie67):

Citez: "deci mai bine Lg.". Am inteles.

| Neînregistrat_Utilizator_1989 a răspuns:

Ti-as recomanda LG.Eu nu am un feedback pozitiv cu privire la produsele Phillips.

| OskarRM a răspuns:

LG pân' la moarte!

| andreisirghi27as a răspuns:

Samsug

| HellGirl666 a răspuns:

Bună.
LG.

| 123454321 a răspuns:

Philips pentru ca eu am avut LG si in 2 sabtamani mi s-a stricat si nou l-am luat

| Chiper_Daniel_1985 a răspuns:

Horizon laughing

| xVlaDuTz a răspuns:

Sa fiu sincer eu am un monitor Samsung de 10 ani si inca mai merge foarte bine.

| sizable a răspuns:

Am un LG de 5 ani si nu mi-a facut probleme. Imaginea este impecabilă! Am o vecină la care mereu i se strică monitorul (LG), HDD-ul, frigiderul, cazanul... Depinde cum păstrezi lucrurile și evident să nu ai fluctuații în rețea. Dacă ai economisit bani pe cablurile din casă mi se pare normal să ai probleme... fie LG sau Philips. În cazul în care ai probleme cu rețeaua electrică este indicat să procuri un UTP.

| sizable a răspuns:

*. (UTP) - UPS, scuze...

| rebekka11 a răspuns:

Samsunglaughing