Lg e foarte bun nu am avut probleme cu el de cand l-am cumparat si are vreo 4 ani.
Hei am 2 televizoare LG si ambele fuctioneaza foarte bine, ai mei si'au mai luat o plasma tot de la LG, iti recomand cu mare drag!
Cauta Philips 222E... are un design super. eu il am de 2 ani. si nu am avut probleme
Dintre astea 2 Philips nu se compara eu am Samsung de 6 ani si nu am treaba cu el e ok si asta
Eu am Philips si am acest monitor de foarte mult timp. Din 2004, si crede-ma ca e foarte, foarte bun! Eu il folosesc cu mare placere, n-am avut niciodata probleme cu el. In schimb am auzit de Lg ca nu are aceeasi calitate. Eu iti recomand ceva bun, Philips.
Eu am acum un Benq, dar recomand LG, pentru ca are o calitate buna ( are un prieten foarte bun, si e foarte multumit de el )
Ti-as recomanda LG.Eu nu am un feedback pozitiv cu privire la produsele Phillips.
Philips pentru ca eu am avut LG si in 2 sabtamani mi s-a stricat si nou l-am luat
Sa fiu sincer eu am un monitor Samsung de 10 ani si inca mai merge foarte bine.
Am un LG de 5 ani si nu mi-a facut probleme. Imaginea este impecabilă! Am o vecină la care mereu i se strică monitorul (LG), HDD-ul, frigiderul, cazanul... Depinde cum păstrezi lucrurile și evident să nu ai fluctuații în rețea. Dacă ai economisit bani pe cablurile din casă mi se pare normal să ai probleme... fie LG sau Philips. În cazul în care ai probleme cu rețeaua electrică este indicat să procuri un UTP.
Achim_Simina_1974 întreabă:
GreeNNNz întreabă: