Eu ca persoana nu insemn nimic dar cand ma gandesc la o lume intreaga... Dar nu stiu de ce am eu o idee de speranta si ma gandesc ca si daca ar veni sf lumii o farama de viata tot ramane!
Chiar crezi in asa ceva? Numai d-zeu stie cand va fi, poate fi si maine, si peste o saptamana, si peste 3 ani. Nimeni nu stie, iar la tv daca apar niste drogati care spun tampenii, nu trebuie sa credem, decat in d-zeu. Acuma daca tias zice eu ca in 5 minute e cutremur, chiar ai crede?
Nimeni nu stie cand o sa vina sfarsitul lumii asa ca nu te mai gandi la asta.incearca sa TRAIESTI CLIPA
Mi-as lua familia, o trusa de prim ajutor, un radio si baterii de rezerva, paine si apa cata putem cara si am cauta un loc in care sa ne ascundem de oamenii panicati si sfarsitul lumii, n-as sta sa mor in casa ci as incerca sa evit pe cat de mult posibil moartea.
Http://www.razboiulnevazut.com/catrenele-lui-nostradamus.html nici eu nusj ce sa mai cred:|:|
Io as sparge banca inainte cu o zi si mias cupara tot dac as stii ca ii sfarsitul lumi
Pffff...clezi in din astea... pai a trecut wa sf lumiiiii...parca a fost in 06.06 2006 )))))
Eu cred ca nu o sa vina ca aia de la tv sunt mincinosi deoarece au spus ca pe 12.12. 2012 o sa vina sfarsitul lumii dar nu a venit si au mai spus ca calendarul maya e gresit ei nu s-ar fi gandit la apocalipsa doar se termina calendarul si gata ca ei nu au pus ogramada de zile in calendar o sa inceapa un nou calendar creat de noi si gata spe ca te-am ajutat
Eu va spun mai bine sa va intoarceti la Dumnezeu inainte de sfarsitul lumii deoarece cand va fi se vor intampla doua lucruri : Ziua Necazului si Rapirea! Rapirea va fi atunci cand Domnul Isus va cobora din ceruri si va veni sa-i ia pe fii lui, adica noi, dar trebiue sa stii ca nu chiar pe totii, pe cei pacatosi nu ii va lua deoarece nu iau predat Lui inima si este plina de pacat, ii va lasa pe cei care acum injura, fac fapte rele, si nu se incred in el, iar Ziua Necazului este pentru cei pacatosi cand Satan va veni pe pamant si va face numai draume incat va omora toti oamenii de pe aceasta lume minunata! Se zice ca de Ziua Necazului oamenii se vor omora unul pe altul ...nu va mai fii lege si acesta Zii a Necazului va dura 7 ani, nu doar o zii...sa stiti ca eu nu inventez aceste lucruri sunt luate din Biblie, cea care nu minte!
Eu vas da un sfat: Predatii inima Domnului Isus si veti fii crutati de Ziua Necazului! Sper ca nu vor fii multi oamenii in acei 7 ani! Domnul sa va binecuvanteze !