| bigigiemall a întrebat:

Ce parere aveti de ani 2011, 2012, 2013?
Nu vi se pare ca din 2012 lumea s-a cam prostit?
Ma referel la prea multa tehnologie. oameni vor sa avanseze tot mai mult sa faca si sa dreaga...
Ma refer si la lumea mondena la cei din showbiz.s-au prostit de tot... nu mai e atmosfera care era atunci... e prea mare " aglomeratie" prea multe tehnologii prea multa "prostie"
Am observat ca oamenilor nu prea le mai place ce este frumos... adica trec anii. si lumea trebuie " neaparat sa se schimbe" de ce? e tot una
Din 2013 nimic nu mai vezi fain straight face... filme numa horror, cu roboti si toate astea..melodiile...aveam parerea ca americanii fac cele mai faine melodii. si romanii numa melodii de club. dar se pare ca si americani au adoptat stilul nostru." infect"
Nu mai auzi la radio nici o melodie buna. oameni prea mandri ca au telefoane. tablete. sunt in trend
Tot mai multi oameni apar cu depresii si sunt din ce in ce mai stresati...
Oare chiar asa va fi? prin anii 20 sa fie deja blocuri zgharie nori? cu masini zburatoare... cu clone roboti. cum sunt prin filme, desene?
Nu ca as avea ceva inpotriva cu toate astea. dar nu stiu mi se pare asa ciudat ca lumea " se schimba in asemenea hal" si vor din ce in ce mai multe.
Voi nu aveti acelasi sentiment?
Nu vi se pare ca acum 2-3 ani a fost viata mult mai frumoasa.
Nimic nu o sa mai fie frumos de acum...inafara de " satisfactia tehnologiei"...
E ciudat sa stii ca traiesti pana in 2070... si sa fii inconjurat numai de blocuri...de ce nu sa dau mana cu roboti? lol.
Dativa cu parerea. ce credeti?big grin

2 răspunsuri:
| iryonutz a răspuns:

Lumea evolueaza si noi nu avem ce sa facem, Fie ca ne convine sau nu cei care sunt la putere decid.Dar, din punctul emu de vedere este foarte bine sa evolueze tehnologia atat timp cat nu sunt daune mari asupra naturii. Tehnologia ne face viata mai usoara si trebuie sa recunoastem. Datorita evolutiei tu acum ai pus intrebarea asta pe TPU si astepti raspunsuri.Trebuie sa iei in calcul si faptul ca tehnologia are si partile ei bune.

| CinevaNou a răspuns:

S-au inventat deja masini zburatoare, se numesc elicoptere.