Apache
| Apache a întrebat:

Ce parere aveti de configuratia asta pentru un pc de gaming?

Placa de baza Gigabyte Z77-DS3H, socket 1155

Procesor Intel® CoreTM i5-3470 3200MHz, IvyBridge, 6MB, socket 1155, Box

Placa video Sapphire ATI Radeon HD 7850 OC, 2048MB, GDDR5, 256bit, HDMI, PCI-E, DVI

HDD Western Digital Blue, 1TB, 64MB, 7200rpm, SATA 3

Memorie Kingston 4GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM HyperX Blu, 2x total 8gb

DVD Writer LG GH24NS95 24x, SATA, Negru, Bulk

Carcasa Floston Genesis ATX, Midi Tower,

Sursa Inter-Tech Energon 650 w

Plusuri? Minusuri? La 3200 de lei isi face banii?

41 răspunsuri:
| Violente a răspuns (pentru Wrufloukel):

Tu nici puțulica n-ai.

| Wrufloukel a răspuns (pentru Violente):

Da ești homalău mă? laughing Maimuțoiule! laughing

Nu ai tăcut mă? Du-te ca se racește grișu. Maimuțoi e tactu` care te-a facut si te-a crescut cu așa injoselniță si degradare, să-ți fie rușine că l-ai ascultat!

Eu chiar măninc griș. Este sănătos și bun! Griș cu lapte, să incerci și tu, este super bun! Eu nu înțeleg de ce te legi acum de grișul meu? Te-am ofticat așa de tare încăt să te legi de grișul meu cu lapte? Maimuțoiule! Mai bine halesc griș cu lapte, decăt ca tine, banane! Știu că-ți place banana, de asta tot mă abordezi, vrei și tu să fii băgat în seamă de un bărbat adevărat! Dar eu sunt atras de fete. La maimuțoi ca tine le dau banana! laughing Îți dau bana așa la mișto și în greață!

Tu ești atras de fete? Dacă te caut la poponeață, se vede altceva.

Da mă da, deci deja vrei să mă cauți? Ce apropouri subtile mai bați! laughing

| Kasia a răspuns (pentru Wrufloukel):

Doamne tu nu ai alta treaba decat sa te certi cu lumea?straight face se vede cui ar trebui sa ii fie sters contul de Tpu...nu mie ci tie!

| Wrufloukel a răspuns (pentru Kasia):

Bine mă, cum se face că este a treia oară cănd îți schimbi poza profilului de pe TPU? Hai să fim serioși ce dumnezeu! De cănd ți-am zis că prima ta poză este luată dintr-o revistă de atunci ai schimbat vreo 3 poze! Și nu mă cert cu nimeni mă! Cu cine să mă cert? Cu maimuțoiul ăla de sus care tot se bagă cu mine în seamă? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aoleu, Apache, tati, ce raspunsuri ai strans aici! laughing

Trebuia sa fi dat si tu niste link-uri...la aceste componente. Pana acum suna bine...si scuuuump. Ai bani! rolling on the floor

Apache
| Apache explică (pentru anonim_4396):

La ce noroc am...

Baremi am aflat in mare ce vroiam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Apache):

Mie doar mi s-a reconfirmat ca TPU e de tot rasul. Dar e bine ca prin invalmaseala de aici ai obtinut si ce doreai sa stii big grin