E bun.
nr 1 insa e bitdefender si kaspersky
eu folosesc nod 32 in 3 pc si sunt multumit de el.
trebuie sa intelegi ca 100% nu te protejeaza indiferent ce antivirus ai.
Mi-a trezit pc-ul din moarte clinica. Acum e expirat de vreo 20 de zile dar inca scanez cu el si inca ma avertizează daca sunt ceva amenintari .
Cat de mult l-ai folosit?
Candva a fost ceva. E bun pentru. sisteme mai slabe/vechi ca nu consuma resurse multe, dar nu la fel de eficient ca AVG, Avast sau Norton.
Depinde si de PC-ul pe care il ai cum au zis si baietii in comentarii, si de virusii pe care ii iei, eu am folosit, mai demult pe primul meu laptop cam 6-7 ani ca eram mic si nu stiam cum sta treaba cu antivirus si imi facea zi de zi probleme.Acum tu faci cum crezi.
Da, ca si stiai prea multe tu la 7 ani.
Prietene era vorba cat am avut antivirusul nu varsta mea, dar nu ti-am raspuns ca sa ma iei peste picior, ti-am dat o parere despre ce cred eu ca merge bine, daca vrei o iei de bine daca nu, nu o baga in seama.
Mie imi place, Avast ul nu-mi oprea virusi de pe unele site uri, si ma trezeam cu niste programe prin laptop din senin. De cand cu Nod32-ul nu am mai avut problema asta, dar in schimb trebuie sa faci update la baza de date si o sa ai problema cu licenta, in cazul in care nu o ai originala.
helllauuu întreabă: