| zuzukaeu a întrebat:

Ce parere aveti de firma samsung la camere foto si telefoane mobile eu am un tel mobil samsung care de 4 ani merge super nu mi-a facut nici un fel de probleme eu cred c e o firma buna!

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Da, camerele sunt de calitate.Chiar si camerele telefoanelor se vad super bine.Si nu sunt nici foarte scumpe...

8 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Pai da... e o firma buna.Am vazut ca fac produse de calitate si au o ''afinitate''pentru a crea lucruri cat mai subtiri, care sa nu ocupe mult spatiu.Au stiut sa se adapteze cerintelor. Mie imi plac telefoanele...in special omnia.

| zuzukaeu explică:

Chiar asa fac niste lucruri foarte finute si de calitate si claritate (parerea mea)

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Sincer... mie nu-mi plac... Nu spun ca nu sunt bune, dar... la capitolul camera foto... nu prea au culori...

| sabina a răspuns:

Eu prefer Nokia.

| Little Kid a răspuns:

Da e buna firma...si eu tot samsung am(telefon)..acum nu stiu ce sa zis la camere foto k eu am panasoniclaughing:p

| Dara a răspuns:

Sotul meu e "forever Nokia", dar eu am un samsung de vreun an si jumatate si sunt foate multumita de el. Probabil voi ramane tot la samsung pentru ca imi place designul telefoanelor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E buna.eu am samsung U600.am 11 ani. el al doilea telefon samsung.prima data am avut samsung m300

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E DE RAHAT FATO, AM UN U900 SI E NASOL TARE