| bvkea a întrebat:

Ce parere aveti de Golf 3 asa ca masinuta de inceput la 18 ani....se potriveste? Cum esti vazut la 18 ani cand cobori din masina? Vreau pareri, la schimb funda!

8 răspunsuri:
| dragos9234 a răspuns:

Golf 3 este o masina de cocalar, nu iteleg ce va poate atrage la el.

| MariusF23 a răspuns (pentru dragos9234):

Subscriu, ai vot din partea mea, Dragos! laughing

| dragos9234 a răspuns (pentru MariusF23):

Imi pare bine ca mai exista si alti oameni cu simtul esteticului.happy

| MariusF23 a răspuns (pentru dragos9234):

Eu sincer am Mazda RX-8. Si nu vreau sa ma dau mare. As lua si o Dacie decat vechitura aia de Golf tongue

| valentino52 a răspuns:

Cum sa fii vazut cand cobori din masina? Ca orice alta persoana care coboara dintr-o masina veche de peste 12 ani care valoreaza maxim 3000 de euro (asta daca are enshpe mii de cai putere). Oricum mai bine decat un cielo sau matiz straight face

| MariusF23 a răspuns (pentru valentino52):

Aici ai dreptate. Decat Cielo (care mie mi se pare masina suprema a cocalarilor) mai bine un Golf. Dar Golful asta urmeaza Cielo pe scara cocalarimii devil laughing

| Pust1uCuBanana a răspuns:

Pai...daca ai o masina la 18 ani e ca si cum ai avea bicicleta bmx la 4 ani..adica esti ff tare..in plus masina este destul de buna daca o tunezi putin (genti smechere si 2/4 tobe) atunci esti boss.

| Adrian_Aparascăi_1998 a răspuns:

E O Masina Care Se Potriveste Tinerilor...love struck:Xlove struck Cand Iesi Din Masina Esti Pizdos Si Arat Atragator Si Arati Special. Funda?