Imaginile care "se misca" nu sunt compatibile decat cu Windows 7 si/sau Vista si trebuie sa ai un program special pentru. background, iti mananca ceva resurse daca ai un PC slab, in linkul ala nu se vede nimic.
Cum, nu se poate vedea/deschide linkul? Chiar adevarat? La mine de ce se vede iar la tine, nu?
Am Windows 7, e un PC foarte bun, dar n-am instalat program special pentru asa ceva.
Pacat, chiar nu se vede :)
http://s15.postimage.org/pxshyivyx/aaaaa.jpg
Ca sa poti folosi astfel de imagini trebuie sa ai instalat un program anume, nu-mi vine acum in minte...era ceva cu "dream".
Multumesc din suflet. Oh, mersi si pentru linkul "simpatic", da, am vazut. Păcat, as fi vrut sa vezi despre ce e vorba.Am cautat in alta parte, vezi putin daca se poate deschide http://free.marineaquariumfree.com/index.jhtml?spu=true&partner=0Dxdm051
Linkul ala simpatic iti arata cum se vede la mine de fapt, nici asta nu este afisata.
In primul rand, linkul dat de tine nu funsctioneaza. In al doilea rand, daca ai Windows XP background-ul gasesti in C:\Documents and Settings\YourName\Local Settings\Application Data\Microsoft\Wallpaper1.bmp
Daca ai Windows Vista, poza o gasesti in folderul de unde ai bagat-o, Vista si 7 nu schimba locatia pozei ci o citesc din folderul original. Poate asa gasesti poza pe calculatorul tau mai usor si ii poti face un backup inainte de schimbare.
Backgroundurile Standard la orice Windows le gasesti in C:\Windows\Web\Wallpaper
Backgroundurile puse din browsere sau programe in Windows 7 si Vista le gasesti in: C:\Users\your user name\AppData\Roaming\numele programului\xxx.wallpaper.bmp
In Windows 7 si Vista cel mai usor e sa dai click dreapta pe Desktop, Personalize, jos click pe Desktop Background iar in pagina noua click dreapta pe poza, Open si salvezi unde vrei. In XP cum am scris si inainte: C:\Documents and Settings\YourName\Local Settings\Application Data\Microsoft\Wallpaper1.bmp
Dupa ce salvezi imaginea unde stii ca o sa fie, poti sa pui ce background vrei dupa care poti sa schimbi la loc daca vrei.
Multumesc frumos. Iti raman datoare! Promit!