| cristianzgz3 a întrebat:

Ce parere aveti de latopul asta SONY VAIO VPCEH1L8E. Portátil 15.6" LED (Core i3-2310)
- Procesador 2ª GENERACION
Intel Core i3-2310M a 2.10GHz
- Memoria RAM de 4096 MB
- Disco Duro de 500 GB
- Intel HD Graphics 3000
- Pantalla 15, 5" 1366 x 768
- Grabadora DVD Dual Doble Capa
- WebCam integrada 1.3 Mpx
- Wifi 802.11 b/g/n
- Lector de tarjetas multimedia
- 4 x USB 2.0 /Bluetooth standard Ver. 3.0 + HS
- Windows 7 Home Premium
- Color Blanco

3 răspunsuri:
| NuConteazaShinee a răspuns:

Poii in primul rand Sony este una drintre cele mai mari firme din Lume thinking
Sediul firmei este Minato, Tokyo, Japan dar sunt sigur ca stiai asta in fine.
Deci in Primul rand este un Produs Japonez ...deja asta spune multe.
Personal nu detin unul dar am cunostinte care detin astfel de laptop-uri si au o vechime undeva la 4 ani ma refer la aceasta serie de laptop-uri de la fima Sony si din familia Vaio thinking deci as putea spune ca sunt foarte rezistentehappy si pe deasupra si performate.
Acum sistemul pe care nil prezinti tu aici :
1 Este unul de mijloc avand in vedere ca are o placa video integrada de la Intel presupun ca nu prea vrei sa il folosesti la jocuri,pentru ca sa stii laptop-urile Sony vaio sunt mai mult pentru clasele bussines man care au nevoie de laptop-uri relativ micute, performante, rezistente la eventualele acidentari si cu o autonomie de lucru ridicata cand este pe baterie.

Procesorul este un i3 cel ma mic din familie dar mult superior altor procesoare de pe piata deci este foarte bine
4 GB ram dah thinking este ok nu cred ca ai nevoie de mai mult, o sa poti viziona filme in HD sau sa rendezi filme foarte usor
Wifi este unul la fel de mijloc
Webcam-ul hmm este printe cele de varf
Sistemul de operare vad ca este inclus si te asigur ca e pe 64 de biti si este foarte bine ca este orginal
Memoria la fel medie spre mare 500GB este peste medie
Per ansamblu este un laptop bun si care va tine foarte mult.
Stiu ca in bani astia vei gasi laptop-uri mai performante dar daca vrei rezistenta Sony, Apple sunt cele mai bune solutii dupa aceea ar veni Dell-urile

| iNs a răspuns:

Ii bun laptopul pentru aplicatii office si multimedia.Chiar si la jocuri se descurca. Poti sa-l cumperi cu incredere.