Sincer eu nu sunt adeptul telefoanelor de gen BlackBerry ...si are o camera destul de mica!
acum depinde de gusturile fiecaruia.in principal este un telefon destul de bun.dar ti-as recomanda un alt telefon!
http://www.price.ro/preturi_nokia_5800_xpressmusic_147158.htm
Nici mie numi plac telefoanele de genu asta adr e bun... tias recomanda un Nokia 5800 xm
Este bun telefonul (dar daca ai nevoie de un smartphone cu multe aplicatii folositoare iti poti luat HTC wildfire ) astea de la Nokia nu-s pre bune pentru ca au symbion
E n telefon foarte bun.am si eu nu am probleme cu el te tine bateria mult.e foarte tare si are si wireless incorporat. pozele ies misto
Singurul lucru care te va dezamagi putin va fi camera
in rest, e un telefon foarte reusit
detin si eu unul
bateria te tine si 5 zile, internetul merge f bine
Eu am unul si e super tare eu iti sugerez sa til ei.E foARTE cool! sperr sati placa!
Eu am un telefeon ca asta, si mie mi se pare ca este bun. Adica il am de 3 luni si m-a tinut foarte bine
Nokia C 3. Este un telefon foarte bun. Deoarece. Eeste de la Nokia. Care este cea mai buna mrca de telefoane... Si pot. comfirma asta. deoarece multi colegii de ai mei au Nokia C 3. si nu sunt dezamagiti de el. Ba mai mult. spun ca sunt foarte foarte multumitzii de el. faptul ca are tastura precum o tastatura de calculator. eran mare. si etc.:*
YzuD întreabă: