anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti de pc-ul meu, mai e bun de ceva?
System:
-Microsoft Windows XP Home Edition Version 2002 Service Pack 2(e bun de ceva windows sau sa pun altul?)
Computer:
-Intel(R) Celeron(r) CPU 440 @ 2.000GHz, 896 MB of Ram Physical Adress Extension.
Spuneti-mi ce nu e bine le el, ce mai are nevoie sa fie un pc mai puternic.
Dau fundawinking

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ai memoria RAM prea mica, ar trebui cel putin 2 GB. Nu spui de placa video, este importanta, mai ales pentru jocuri. Sistemul de operare este bunicel, eventual ai putea trece la sp 3. Numai bine!

| sltlp a răspuns:

E cam batran, fara suparare. Are un procesor batran, memoria ram e putina si ocupata toata(ca altfel nu puteai obt 896 mb ram. plus ca, cred ca e ddr1, caree e cam lenta. De placa video nu ai zis nimi, ea fiind cea mai importanta in jocuri. Oricum, daca are si o placa video, ar trebui sa duca gta-uri mai vechi si altele.(cunosc pers. care au jucat gta4 pe agp, asa ca nu ar trebui sa te ingrijorezi daca ai). Sistemul de operare e bun pentru ce are el inauntru. Nu incerca sa pui 7/vista deoarece va ramane fara memorie ram. Oricum, ai putea face cateva update-uri de firmware placa de baza si etc. si sa iti mai iei memorie ram. Si va fi ok pentru navigat pe net/ filme si ceva jocuri. Chiar daca faci upgrade, nu iti recomand sa schimbi sistemul de operare, deoarece vista/7 mananca mult din procesor. Un sp3 ar fi mai indicat, deoarece ruleaza teoretic cu 15% mai rapid decat sp2.

| eXtreme21 a răspuns:

Uite si despre placa video:
-Device Description:
VIA Chrome9 HC IGP Family
-BIOS String: 99.00.00.08
-Installed Drivers: S3gIGP (6.14.10.0099-20.00.01g)
Memory Size: 128 MB

| eXtreme21 a răspuns:

Si este ddr2

| claudsadas a răspuns:

Cam slabul...ptr net si unele jocurit tip GTA SAN Andreas merge, nu este foarte puternic si ai uitat sa mentionetzi memoria video.

| alex4111 a răspuns:

Sa mai pui ram la elbig grin
Cam atat, si sa schimbi windowsulhappy

| Kastum a răspuns:

Ca s afie normal Propun 2. 6Ghz 4 sau 6 nuclee ram 4 GB videocarta Nvidia GeForce9800 PsayX sau CUDA

| dudu_7161 a răspuns:

Dupa parerea mea este unul destul de bun big grin.
Eu am un PC vai de mama lui 256 mb ram, placa video 64 nVidia:X
Si imi merge destul de bine! da desigur am folosit program de curatat harddisku big grin
Daca vrei un program ca sa iti mearga mai bine foloseste CCleaner
big grin. Daca mai ai nevoie de CV aDD claudiushark14 big grin
Mltumesc funditabatting eyelashes

| andreyu_6343 a răspuns:

Buna ar avea nevoie de o placuta RAM(DDR1) de 1GB sasi mareasca capacitatea de memorie virtuala in rest ii bine si depide la ce si il folosesti PC-ul daca iti plac jocurile astea tip Sims 3 tiar trebuie o placuta video de 1000MB Windows-ul ii bun n-are rost sal schimbi.
Sper ca team putut ajuta cu ceva multe salutarihappy!