Ai memoria RAM prea mica, ar trebui cel putin 2 GB. Nu spui de placa video, este importanta, mai ales pentru jocuri. Sistemul de operare este bunicel, eventual ai putea trece la sp 3. Numai bine!
E cam batran, fara suparare. Are un procesor batran, memoria ram e putina si ocupata toata(ca altfel nu puteai obt 896 mb ram. plus ca, cred ca e ddr1, caree e cam lenta. De placa video nu ai zis nimi, ea fiind cea mai importanta in jocuri. Oricum, daca are si o placa video, ar trebui sa duca gta-uri mai vechi si altele.(cunosc pers. care au jucat gta4 pe agp, asa ca nu ar trebui sa te ingrijorezi daca ai). Sistemul de operare e bun pentru ce are el inauntru. Nu incerca sa pui 7/vista deoarece va ramane fara memorie ram. Oricum, ai putea face cateva update-uri de firmware placa de baza si etc. si sa iti mai iei memorie ram. Si va fi ok pentru navigat pe net/ filme si ceva jocuri. Chiar daca faci upgrade, nu iti recomand sa schimbi sistemul de operare, deoarece vista/7 mananca mult din procesor. Un sp3 ar fi mai indicat, deoarece ruleaza teoretic cu 15% mai rapid decat sp2.
Uite si despre placa video:
-Device Description:
VIA Chrome9 HC IGP Family
-BIOS String: 99.00.00.08
-Installed Drivers: S3gIGP (6.14.10.0099-20.00.01g)
Memory Size: 128 MB
Cam slabul...ptr net si unele jocurit tip GTA SAN Andreas merge, nu este foarte puternic si ai uitat sa mentionetzi memoria video.
Ca s afie normal Propun 2. 6Ghz 4 sau 6 nuclee ram 4 GB videocarta Nvidia GeForce9800 PsayX sau CUDA
Dupa parerea mea este unul destul de bun .
Eu am un PC vai de mama lui 256 mb ram, placa video 64 nVidia:X
Si imi merge destul de bine! da desigur am folosit program de curatat harddisku
Daca vrei un program ca sa iti mearga mai bine foloseste CCleaner
. Daca mai ai nevoie de CV aDD claudiushark14
Mltumesc fundita
Buna ar avea nevoie de o placuta RAM(DDR1) de 1GB sasi mareasca capacitatea de memorie virtuala in rest ii bine si depide la ce si il folosesti PC-ul daca iti plac jocurile astea tip Sims 3 tiar trebuie o placuta video de 1000MB Windows-ul ii bun n-are rost sal schimbi.
Sper ca team putut ajuta cu ceva multe salutari!