Dar nu mai bine ti-l cumperi? Uite aici un review. https://www.pcmag.com/reviews/tp-link-archer-ax10-ax1500-wi-fi-6-router
Eu am net de la Digi și router pentru fibră optică tot de la ei, și nu plătesc chirie la aparat, ci doar abonamentul lunar scris de ei pe site.
Deci Digi nu oferă aparatele lor spre închiriere. Poți să îi suni: 0314006286.
Parerea mea e proasta, nu pentru routerul ala in mod explicit, ci pentru inchiriere de echipament, tu platesti chiria si la sfarsit ei isi iau routerul inapoi, in loc sa platesti routerul la magazin si cand nu mai ai nevoie de el sa il vinzi, deci ei fac un ban pentru ca tu nu intelegi ideea
Si eu am de la digi si am un fel de modem/router care preia fibra optica pentru net si cablu tv, daca scot modemul din priza nu mai merge nici cablu tv. A zis ca nu e nici router nici modem, e un fel de corcitura. Nu platesc nici o chirie in plus pentru el, cand renunt la abonament il dau inapoi. Nu prea inteleg ce router cu plata 5 lei pe luna vrei tu de la ei. Si asta a meu se incalzeste un pic da e ok. Aveam inainte un modem de la upc care fierbea si i-am montat un ventilator pe el si racea bine.
Ai acest modem/router ( la mine este FiberHome) pentru ca ti-au bagat fibra optica. Poate ca la cel de sus nu este decat intrare analogica si de aia vrea router. Si pentru ala se plateste.
Am auzit de plata asta de 5 lei pentru router la NextGen (vechiul Romtelecom). Sigur nu de NextGen era vorba?