Ai dreptate, la banii aia nu trebuie sa ai mari așteptări. Sunt bune și Samsung seria A, dar de la A50 în sus.
Samsungul are cele mai tari camere de fotografiat, marca leica!
Aparatul nu se blocheaza singur, se blocheaza din cauza a ceea ce instalezi sau faci tu pe el.
Da dar asta e pur și simplu un telefon de rahat
Samsungul are aceeasi calitate ca si iphone-ul, doar ca nu este atat de scump ca el.
Apoi, cand esti copil atat de mic, iei si tu ce ramane de la mama si tata, ca nu se cheltuei bani multi pentru un copil.
Treabă e că el îmi cere mie bani acum pentru telefonul ăla. Eu i-am zis sa mai aștepte să strângem bani pentru unul mai bun nu pentru ragoacea aia de a 20e. Să aibă și el telefon care sa tina mai mult că n-are nimic dacă e mic merita ceva bun
Daca vrea telefon mai ieftin, lamureste-l sa-si ia Xiaomi Redmi 9T
Neaparat varianta cu 128GB memorie de stocare.
E vreo 800 RON.
https://www.pcgarage.ro/......-ram-4096/
e MULT, MULT, MULT peste petarda de A20e
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10670&idPhone2=9661
baterie de 6000 fata de 3000,
ecran cu rezolutie mai mare
procesor mai nou ce consuma mai putin, dar e in acelasi timp mai puternic decat cel de pe Samsung.
Are WiFi 5 (ac) (Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac),
spre deosebire de Samsung, ce ofera doar WiFi 4 (n) (Wi-Fi 802.11 b/g/n).
Chiar si la fotografie sta putin mai bine.
Iar la sunet (puterea difuzoarelor, nici nu mai vorbesc).
Samsung nici macar nu are difuzoare stereo.
Xiaomi are standardul UFS 2.2 pentru memoria interna (acei 128GB), asta inseamna ca poti copia sau citi mai repede fisierele mari stocate pe telefon (filme, muzica, imagini) decat pe A20e, care are inca vechea tehnologie eMMC 5.1
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10670&idPhone2=9661
Xiaomi vine cu multe aplicatii inutile (o parte de la Xiaomi, o parte de la Google) insa eu le-am dezinstalat destul de usor pe cele nedorite, cu un program numit ADB Fastboot, instalat pe laptop/PC.
Si la Samsung si celelalte branduri exista oricum aplicatii inutile. Unele se pot dezinstala din Setari, iar pentru cele care nu se pot, tot la ADB Fastboot ajungi.
Este un tel pentru vizionat pe Youtube, aflat ceva de pe google, câteva aplicații waze, Facebook muzică etc și atât. Vrei ceva mai bun de la 1000 lei in sus. Este pentru bunica, mama, tata, sau oamenii mai înaintații in vârstă nepretențioși
Un tel bun depinde de procesor și de frecvența sa de raspundere a comezilor plus, lucrurile care le știu toți; baterie, cameră, servicii google play
Este un telefon de buget, un telefon limitat care în afara de aplicații simple ca Facebook, Youtube, putina muzica și jocuri simple nu poate oferi mai mult. Nu este un telefon pentru gaming, nu va rula bine joc ca PUBG sau Call of duty Mobile. Dacă pentru jocuri solicitate îl ia, atunci sa isi ia gândul. RAM extrem de puțin și procesorul nu este cine știe ce. Nici camera nu este strălucită. Dacă îl ia pentru utilizare simpla, apeluri, mesaje, aplicații simple ȘAMD. mai merge. Pentru jocuri și poze nu prea merge.
Aia zic, e o chestie ieftina
Unele modele de la Samsung nu sunt bune intr-adevar dar daca el si-l doreste asa de mult sa si-l cumpere, sunt alte telefoane mai scumpe si mai bune de firma gen Huawei, RealMe, Xioami sau Oppo care sunt cele mai vandute pe piata. Eu zic sa si mai stranga bani si sa isi cumpere unul mai scump, parerea mea. Eu am un Huawei P Smart Z si ma tine bateria 5 ore, am poze, melodii pe el si se misca excelent fata de orice model de la Samsung, bine nu orice model, cateva modele. E decizia lui daca vrea sa il cumpere sa il cumpere.