Eu pana acum am avut 2 smartphone-uri HTC. Dupa parerea sunt niste telefoane foarte bune, bacteria tine bine, sunt la un pret destul de accesibil ( daca ne raportam la alte telefoane cu aceleasi caracteristici ) si au un design dragut. Iti recomand aceste telefoane bazandu-ma pe propria experienta.
Adevarate smartphone-uri.Mai ales HTC one care are difuzoare stereo (e pentru. cei care-si arata muzica in public).
Niciunul din aceste smartphone-uri nu e bun,in afara de HTC One Max (as vrea sa-mi iau unul rosu), care are memorie mai mica decat HTC One, are culori mai inchise, in albastru e de negasit, dar macar poti introduce un cardSD in el.
+ ca se aude tare (e pentru cei care-si arata muzica in public). Acestea sunt telefoanele care isi merita banii.Bateria tine mult.
Trebuie sa-ti iei unul.
Tot ce cred eu despre gadget-urile moderne :sunt niste risipa de tehnologie si timp!
Inafara de faptul ca ai acces la internet si poti sa iti bagi diferite aplicatii cu care sa-ti omori timpul sunt la fel ca :
https://www.google.ro/......ps?/search
mult mai putin rezistente.
Mai bine mi-as lua ceva mai simplu si cu restul de bani as investi in propria mea dezvoltare personala (mi-as lua miliarde de carti nu neaparat literatura), pentru ca nu il incalzeste pe vecinul sau pe oameni in general ca ti-ai luat un telefon "smecher", dar daca ai investi in viitorul tau poate asta te-ar remarca foarte mult...Deci gadgeturile scumpe=pierdere de timp(care este foarte imporatanta dar nu ne dam noi seamana)=pierdere de bani=mai prosti decat suntem!
Bafta!
Eu am avut un HTC Sensation si acum un HTC One. Mie mi se par de calitate. Si pretul este bun. Eu zic sa iti cumperi unul!