| MolBoRo a întrebat:

Ce părere aveți de web development?!
Sunt începător adică am început html și css după ce termin astea vreau să mă axez pe php și Java script este ceva?!
Chiar din prima când am văzut acele coduri am simțit că este extrem de interesant și vreau sincer să mă orientez către web development doar că nu știu exact care sunt pașii și ce se cere sunt conștient că limbajele de schimbă

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai început bine. Html și css sunt baza. La astea adaugi un limbaj de programare, php pentru partea de server, js pentru client și în mare parte cuprinzi bazele programării web. Limbajele se mai schimba ele, dar principiile programării rămân aceleasi

| Morbius a răspuns:

Ok web developmentul se ocupa cu structura unui website, asta inseamna, indiferent de ce framework sau program folosesti tot vei folosi limbajul html, html5, css, css3-5,sccs, javascript, php si sql pentru o baza de date.
Daca iti place sa faci site-uri si sa lucrezi la fiecare rand singur si sa-ti dai seama de greseli doar uitandu-te la eroare, atunci locul tau e aici. Cu timpul ai sa inveti singur sa faci clase pentru fiecare proprietate a websitului si asta inseamna ca iti va creste eficacitatea si experienta.

Unele companii prefera sa lucrezi in wordpress, unele in boostrap sau unele chiar in cod pur. Daca stii sa te adaptezi pentru fiecare esti bine.
1.Incepatori - > html, css si putin php, python
2. Avansati - > javascript, php orientat pe obiecte, sesiuni etc, lucrul cu baza de date sql;
3. Senior -> laravel, javascript la un nivel in care poti face cam orice script basic, si lucrul doar cu php in care creezi toate legaturile intre site-uri si baza de date si scripturi etc.