| Jony123 a întrebat:

Ce parere aveti despre aceasta imprimanta? Samsung SCX-3205. O sa am probleme la reincarcarile de cartus? Ms anticipat!

4 răspunsuri:
| Jony123 explică:

Summertime, tu nici macar nu te-ai uitat dupa imprimanta, e una prin laser, nu are probleme de genul asta, doar la inkjet sunt probleme de genul asta... Daca nu sti nu te baga!

| summertime a răspuns:

La majoritatea imprimantelor vei avea probleme cu cartusele daca nu le reincarci la timp... daca te duci la un centru sa ti le reincarce imediat dupa ce se termina, iti poti cumpara orice imprimanta.

| matchpoint a răspuns:

Buna ziua, de vreo 2 ani de zile lucrez cu o multifunctionala Samsung SCX 4521 F, dar nu am nici un fel de problema. Cartusul original a fost reincarcat de 9 ori si si acum s-ar mai putea reincarca ca cilindrul optic nu are nicio problema, dar deja cedeaza partea de plastic a cartusului. Am cumparat un cartus compatibil pentru el care costa doar 15 ron i comparatie cu unul compatibil care costa cca 400 ron si nici cu acesta nu sunt probleme a fost reincarcat deja de 2 ori. Eu sunt foarte multumita de imprimanta si eu chiar o folosesca la intensitate maxima. O zi buna. Pa

| Hanabi a răspuns:

Salut! Intreaba la un centru de reincarcare/comercializare cartuse imprimante. Poti incerca sa afli acest lucru si contactand un magazin online. Eu ti-i recomand pe cei de la Cartusel. http://www.cartusel.ro/cartus/samsung/