| Miyukii a întrebat:

Ce parere aveti despre acest laptop? http://www.emag.ro/......1S1ESI.EE9

L-ati recomanda?

Răspuns Câştigător
| JaJe a răspuns:

NU! nu iti recomand, din mai multe motive, primul fiind pretul, la pretul asta gasesti un alt laptop mult mai bun din punct de vedere al performantei. Dai o gramada de bani numai pe firma SONY.

Un alt motiv ar fi Procesorul, foarte foarte slab! 1, 2Ghz! o sa iti mearga foarte foarte greu.

Autonomia pana la 8 ore si 30 minute, acesta nu este durata bateriei, retine! 8 ore si jumatate tine numai cand tii calculatorul in modalitate POWER SAVE, si IDLE MODE (adica il lasi deschis, si nu umbli deloc la el). Dar cand te apuci de navigat, ascultat muzica, filme etc. o sa dureze maxim 2 ore.

Nu iti mai recomand fiindca, la bani astia, nici macar o placa video decenta nu are! (asta daca te intereseaza jocuri pe el) Pana si lapto-ul meu de 2900Lei (Asus 5740G) are o placa video dedicata de 20x mai buna ca Intel HD Graphics (placa video a laptop-ului ales de tine)

Daca as face o comparatie intre laptop-ul ales de tine si al meu, punctajul ar fi bineinteles 10 la 0 in toate punctele de vedere!

Concluzie, nu arunca bani pe o prostie! m-am chinuit sa-ti scriu toate dezavantajele si din pacare nici un avantaj, fiindca nu are, sa iti fac o favoare, sa nu ramai dezamagit de alegerea facuta.

Numai bine!

Întrebări similare