Dupa parerea mea e un raport calitate pret destul de echilibrat.Plus ca are un slot liber la memoria RAM, asa ca o puteti extinde, cele mai multe laptopuri vin cu ambele sloturi deja ocupate, deci asta e un plus.Singurul minus pe care el vad este ca placa de retea nu suporta internet decat pana la 100 mb/s.Era bine sa suporte pana la 1000.Prin wifi nu stiu cati mb/s suporta.
Dar in cel mai rau caz sa se miste putin mai greu banuiesc. Eu de fapt nu il iau pentru jocuri, ci pentru a-mi scrie cursurile pe el. Dar eu sunt cam mare amatoare de seriale, sper sa functioneze bine.
Poate mult mai mult decat seriale si aplicatii office
Din punctul meu de vedere nu. Eu mi-am luat de la Altex (cu o reducere) un laptop Dell vostro 15 cu aproximativ 2000 lei cu mouse cadou, avand Windows 10 incorporat. In cazul tau, tu trebuie sa cumperi (500 lei pe Emag) si sa instalezi Windows-ul de cate ori vrei sa il formatezi, fata de al meu care se formateaza ca un telefon. Uite-l, mie mi se pare mai bun acesta pe care il am eu:
https://altex.ro/......ws-10-home
Apropo, nu stiu daca tu vei primi mouse, cred ca la mine a fost oferta... L-am luat din magazin nu de pe internet.
Depinde pentru ce vrei.
Daca vrei de gaming eu iti sugerez sa mai pui bani, daca nu, e bun
Depinde ce preferi, procesor bun sau RAM bun.
Eu am ales un procesor quad si 8 gb RAM