ACTA e o mare prostie, dupa parerea mea va pune pe butuci toti utilizatorii de inernet, deoarece fiecare dintre noi avem melodii filme etc care nu detine dreptul de autor pentru ele deci inseamna ca fiecare dintre noi va primi intre 1-3 ani de inchisoare ca nu avem drepturi de autor.Cel putin asa e stipulata legea.Nu cred totusi ca se va aplii cu strictete la noi in Romania, insa cred ca va strange cu usa trackerele.
Florine, stii ce de ce sar aplica? Alt motiv sa ceare polistii spagi, da si tu 300ron daca vrei sa scapi si etc. Oricum mare prostie, intr-adevar ca cei care detin drepturi de autor, artistii si etc, nu le convine ca nu mai castiga NIMIC NIMIC, din cd-uri, pai cata lume mai cumpara acum un cd, iti zic eu NICI UNUL. De ce? Ai nevoie de un cd pentru cand pleci la munte de exemplu? Intri pe google si gasesti ce vrei sa iei, sau pe trackere etc. Si uite asa artistii castiga banii numai din concerte si ***, e rau pentru utilizatori, e bine pentru artistii. ACTA e o prostie cel putin pentru noi, dar deja ROMANIA a semnato. Bafta
Lavinia_Cristina_ întreabă: