| SomeBody12425356 a întrebat:

Ce parere aveti despre antivirusul avast? (tatal meu spune ca e bun e spun ca e fake...eu folosesc norton, oricare 360, ghost si altele)

10 răspunsuri:
| DSGline a răspuns:

Nu e bun e "fake" eu iti recomand KAspersky 2011 si norton e bun si nod 32 e bunicel.

| deniisa a răspuns:

Eu folosec avast si sunt foarte multumita de el.

| AleX_4541 a răspuns:

Daca ai serial la avast 4. 8 e foarte bun, eu am avast antivirus 4. 8 si sunt foarte multumit de el am si serial, te sfatuiesc sa lasi norton si eu am avut, dar nu se compara cu avastu.Deci mai bine foloseste avast.

| Lur656i a răspuns:

Eu am si e bunwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bun si eu folosesc Avast de vreo 6 luni si n-am avut probleme. E bun, parerea mea.

| Anonymus314 a răspuns:

Avast, nod32 si(prietenii mei zic ca si kaspersky) sunt cei mai buni antivirusi

| Liza_1511 a răspuns:

Eu recomand nod32, este mai sigur si nu ai atatea probleme, avast nu detecteaza mai nimic, cat despre norton pot sa zic numai ca mi-a blocat orice cale de a accesa internetul laughing

| Anonymus314 a răspuns:

Poftim? eu cred chiar ca avast e putin peste nod32... avast scaneaza incontinuu fata de nod32

| SomeBody12425356 explică:

Cu norton si daca il opresc tot imi sterge virusii...doar daca il dezinstalez nu mi mai opreste

| Anonymus314 a răspuns:

Da ma, e bun norton dar are prostia aia care nu mai poti scapa de el...si peste tot unde umbli in pc dai de norton.si ti se incarca greu pc-ul