anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre camera foto benq de 8mp? are cineva aceasta camera foto? am inteles ca este cu acumulator cat tine un acumulator si as vrea sa stiu daca are acest acumulator ai poti pune si baterii daca te aflii undeva in natura unde nu poti sa o incarci la curent?

4 răspunsuri:
| andreutz a răspuns:

Pai benq de 8 mpx...bine bine, dar ce model? in medie, te va tine aproximativ 1 ora si jumatate...benq nu exceleaza la acest capitol...si nu, nu poti folosi baterii normale, doar acumulatori!

daniela
| daniela a răspuns:

Am o camera Benq mai putin performanta si sunt tsre multumita de ea. Acumulatorul este incorporat si matine cca 100 poze daca nu fac filmulete. Ceva problemute am cand fac atunci cand e intunecat dar nu sunt iremediabile.
Am camera de 3 ani si totul e ok.

| psiholoaga a răspuns:

Am si eu un prieten care are benq. Mie nu imi place deloc: calitate slaba, putine functii... Tine cam 2 ore daca faci poze in continuu (sau o tii deschisa, tot aia e).

| galileo a răspuns:

Ceau. Benq are un coleg de-al meu. Dar are baterii reincarcabile la el. Este foarte bun, claritate, zoom, contrast, tot ce iti doresti gasesti.winking