| cataalecs96 a întrebat:

Ce parere aveti despre firma AMD eu dupa parerea mea sunt slabe si nu au durata de viata. Voi ce parerea aveti?

Răspuns Câştigător
| Jony2000 a răspuns:

Eu sunt de paraerea ta adica un Intel e mult mai bun de preferat Intel Dual Core este foarte bun dar si alte Inteluri...

Fundahappy?

4 răspunsuri:
| roby096 a răspuns:

Amd sunt foarte bune, eu am amd de 5 ani, nu am avut nici o problema, jocurile si programele cu creinte mari fluiera. Daca tu ai un procesor Intel, si nu stiu de ce cred ca ai un celeron, nu inseamna ca amd nu sunt bune.E adevarat ca Intel are procesoare precum i7, ce sunt net superioare oricarui amd dar si amd are procesoare peste Intel

| darkmihai a răspuns:

Sunt slabe in capul ala prost al tau, sunt cele mai bune garantat! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te-ai exprimat bine, nu poti discredita o firma ori alta ci doar poti spune ca sunt ori nu bune anumite produse si de ce, cu argumente.
Doar pentru ca probabil ai procesor Intel nu poti spune ca toate produsele AMD sunt de proasta calitate, si de o parte si de alta exista unele mai slabe ori altele mai bune, sigur insa exista servere care au procesoare AMD, utilizatori care au acasa in calculatoare procesoare AMD care depasasec un salariul obisnuit.

| Fl0rIn a răspuns:

Sunt foarte bune! EU am AMD de 4ani si am facut owerclock de 5-6 ori si merge perfect iar temperatura este de 41 C.

Întrebări similare