| xoxooo21_1512 a întrebat:

Ce parere aveti despre hi5 big grin? dar despre mess?big grin

11 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Este foarte bun, daca esti constient ca trebuie sa iesi si in lume. Hi5 si messenge-ul sunt programe care te ajuta sa intri in legatura cu lumea si sa iti faci prieteni. Dar nu trebuie niciodata sa preferi internetul in fata unor intalniri fata in fata. Mie mi se par penibili cei care poarta o masca, pe care daca ii cunosti in realitate sunt opusi fata de cum ii stii de pe net. Mie mi-au folosit amandoua foarte mult, dar am stiut sa ies si in lume. Nu trebuie sa stai toata ziua cu nasul in calculator.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu le agreez. Am văzut la un moment dat la ştiri, nişte sociologi au făcut un test şi au concluzionat că "cu cât ai mai mulţi prieteni pe una dintre reţelele de socializare cu atât ai mai puţini în viaţa reală". Nu am spus-o eu, au spus-o sociologii.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Hi5 cea mai mare porcarie inventata dupa manele
mess-ii bun cand nu am centi pe telefon laughing

| daniDeeDee a răspuns:

Mess-ul este OK!

Eu am cont pe Facebook.

| Silvia a răspuns:

Nu pot sa cred cum sunt unii dependenti de ele.Pe mess intru aproape zilnic, dar nu prea stau.Intru doar ca sa vorbesc cu diferite persoane...pe hi5 daca intru o data pe luna e binehee hee. Cred ca sunt bune pentru singuraticihee hee.

| Marii a răspuns:

Hi5-ul e dragut, dar deja se inmultesc cocalarii pe acolo. Imi place mai mult Myspace-ul.
Si despre messenger. Sa fie binecuvantat! happy

| alexutzu00791 a răspuns:

O prostie, desi fac parte din ambele... apucati va ma de treburi serioase

| GreenSky a răspuns:

O parere bunalaughing

| ❤°º•★DeNy★•º° ❤ a răspuns:

Cu hi5 nu prea am o idee buna... dar cu messul da.messul m-a ajutat de multe ori in diferite probleme. poti dicuta ceva urgent cu cineva fara sa iti consumi banii de pe telefon.eu una tot timpul cand deschis calculatorul imi deschid messul mai intai. vb cu prietenii si ma sfatuiesc cu ei. in concluzie am o parere sooooper buna despre mess

| nobody_9468 a răspuns:

Mess-ul e ok, dar hi5 deja da in exagerari, adica ma refer la toate pitipoancele care isi eteleaza tinutele de elita in case care se darama pe ele, si sa nu uitam de cocalarii care isi etaleaza si ei ''jucariile'' din dotare...nu vreau sa generalizez dar in ultimul timp cam asa se intamplahappy

| Ingerash_9146 a răspuns:

Eu una nu pot trai fara elebig grin.