| Verok a întrebat:

Ce parere aveti despre Linux? Tot ce stiu despre el e ca la Timisoara se ofera cursuri de programare in Linux(sper sa fie adevarat). Care sunt diferentele intre Linux si C++? Daca voi urma acel curs(Cisco) imi va ajuta in viitor?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Linux este un sistem de operare, asa cum este si Windows ul.

Eu am o parere buna despre el pentu ca stiu sa il folosesc, insa Linuxul nu este pentru utilizatori obisnuiti de PC ci pentru utilizatori avansati si este folosit in special la programare si pentru servere.

Daca tu pui intrebarea care e diferenta in Linux care e un sistem de operare si C++ care e un limbaj de programare cred ca e cazul sa mai avansezi un pic in domeniu inainte sa te apuci de cursuri Cisco

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa cum ti-a spus si suntserios, Linux este un sistem de operare. De fapt, este o familie de sisteme de operare. C++ este un limbaj de programare. Deci tu compari mere cu usi.

| Rommeo a răspuns (pentru suntserios):

In ultimii ani linux-ul a avansat foaarte mult ca si interfata grafica tocmai din cauza asta, ca utilizatorilor de windows sa le fie mai usor si aproape nici sa nu simta trecerea. Eu pot sa spun ca am costumizat o distributie linux si cand au vazut-o anumite persoane cei drept (mai putin initiate in tainele IT) nici nu si-au dat seama si au crezut ca este windows. Uitati mai jos un exemplu de costumizare Linux care arata 90% ca un windows.
https://romicaprihor.blogspot.ro/......rnica.html

| Rommeo a răspuns (pentru Rommeo):

Pentru cine vrea o navigare pe retelele de socializare, Youtube, filme online dar si editari foto video, documente este supeer, mai ales ca este extrem de securizat in comparatie cu windows-ul si in acelasi timp mult mai rapid.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Rommeo):

Se vorbea de programare, de c++ nu de interfete grafice si link uri de spam de pe blogul tau

| Rommeo a răspuns (pentru suntserios):

Daca te uiti la prima intrebare a lui Verok, este ca vrea o parere despre linux. Deci eu am facut referire doar la prima intrebare.