Il detin de aproximativ jumatate de an, si sunt foarte multumit de el! Desi camera e de 2 MP face poze foarte misto, Internetul merge foarte rapid, m-a ajutat de multe ori la copiat la testele de la info si istorie! Merita toti banii, ti-l recomand cu caldura
Buna.
Am auzit ca unii se plang de baterie, dar nu este un factor foarte comun. Mie mi se pare un telefon OK. E smartphone, accepta card de pana la 16GB, displayul e mare si rezolutia e buna; muzica se aude bine pe el, si pretul este foarta acceptabil. Vezi aici opiniile utilizatorilor pentru Nokia 5230: http://goo.gl/sFlqe. Succes;)
In prezentari pare misto, in realitate e doar o adunatura de plastic. Si nici forma aia nu-l prea avantajeaza.
Vezi ca se gasesc o gramada pe la amaneturi, le lasa lumea de bune ce sunt.
Il detin de aproximativ jumatate de an, si sunt foarte multumit de el! Desi camera e de 2 MP face poze foarte misto, Internetul merge foarte rapid, m-a ajutat de multe ori la copiat la testele de la info si istorie! Merita toti banii, ti-l recomand cu caldura...
Buna treipuncte, acest telefon este foarte frumos, desing cool.Si nu cred ca are nici un defect.
E super dragut. L`am vazut dor in poza. In realitate nu il stiu deci nu iti pot spune mai multe despre el
Parerea mea este ca este un tell destul de bun, funda? Si pentru ce vrei parerile noastre, de ce?
Are un prieten d al meu acest telefon si este din consignatie ii merge ff bine este frumos se aude bine face poze video-uri coool si netu merge f bine
Este destul d bun.are o prietena de'a mea si e chiar smecher... poti pune card de memorie pana la 8G.are blitz, scoate super fain pozele
Deci in concluzie e fain:X fundita?