Eu am nokia arte si sincer nu-si merita pretul.de la nokia, am avut si sirocco care si-a meritat pretul si acum am n71 care mi se pare super ok.arte il si acum insa il tin in sertar pentru ca-mi face probleme nu se aude bine si nu-mi accepta dupa un timp cartela de abonament, nu stiu de ce. a mers o perioada si apoi nu a mai acceptato.deci nu-ti recomand sa-ti risipesti banii pe un asa telefon.
Nu iți recomand nici un fel de model. Garantez ca o sa fi dezamăgit de orice "dotare" a telefonului.
Daca nokia ar putea sa ceara jumate din pretul care il cer acum pe un telefon (la aceiasi calitate vorbesc) crezi ca nu ar cere? Tocmai pentru a spori clientii? Logic ca alea sunt chinezarii si o sa te alegi cu o teapa cat toate zilele. Din experienta proprie, am avut o replica (nu copie 1:1) la n95 8gb si a functionat impecabil (de prost). Bateria tinea 30 min (nefolosit), blueshtutzu nu se putea conecta la nimic, nici macar sms nu puteam trimite cu el. Nu mai zic ca nu avea gps, camera de 5mpx si asa mai departe. Deci NU. mai bine dai un ban da sti ca face. Alalteeri mi-a cazut "caramida" de pe dulap drept in cap. Mie aproape mi-a spart capu, iar caramida se prapadea pe jos de ras si nu avea nici pe dracu (de un telefon nokia original vorbesc).
Nici o parere buna Dar daca vrei sa "dai bine" pe bani putini... incearca-ti norocul